Spojte se s námi


Fortuna liga

Opava vs. Sparta Praha: Preview a tipy na sázení

Opavu čeká náročný zápas v boji o záchranu. Na vlastním stadionu přivítá Spartu, která též potřebuje body jako sůl. Potvrdí letenští roli favorita, nebo zůstanou body v Opavě?

Publikováno

dne

Opavu čeká náročný zápas v boji o záchranu. Na vlastním stadionu přivítá Spartu, která též potřebuje body jako sůl. Potvrdí letenští roli favorita, nebo zůstanou body v Opavě?

Zdroj: sparta.cz

Opava zahájila jarní část sezóny bezbrankovou remízou se Zlínem a nyní ji čeká další domácí zápas. I přes bodový zisk Opava zůstává poslední, na patnáctou Mladou Boleslav však ztrácí jen tři body.

I Sparta vstoupila do jara bezbrankovou remízou, na hřišti Baníku ale rozhodně nepodala ideální výkon. Sparta je aktuálně třetí, přičemž na vedoucí Slavii ztrácí devět bodů. V Opavě tak musí bezpodmínečně vyhrát.

Oporou slezského celku je zkušený stoper Jan Židek, jenž vedle spolehlivého bránění dvakrát skóroval a jednou asistoval. Spolehlivé výkony podával v podzimní části i Vilém Fendrich, dostal 23 gólů a udržel 2 čistá kontra.

Pokud si někdo vedl v zápase v Ostravě dobře, byla to stoperská dvojice Martin Vitík, David Hancko. Fanoušci Sparty zároveň doufají, že se do formy dostane Lukáš Juliš, s deseti góly nejlepší střelec soutěže.

Opava by měla mít k dispozici celý kádr krom Hnaníčka, to Spartě bude chybět minimálně osm hráčů, kupříkladu Hložek, Wiesner, Štetina či oba Krejčí.

Sparta je v lize neporažena již čtyři zápasy (2-2-0), ve kterých dostala pouhé dva góly.

To Opava je naopak sedm utkání bez výhry, přičemž pět z nich dokonce prohrála.

Vzhledem k situaci v Opavě doporučuji vsadit na výhru Sparty o dva či více gólů.

Tip na sázení | Sparta vyhraje o dva či více gólů v kurzu 2.34 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.