Spojte se s námi


Bojové sporty

Vémola by si v UFC neškrtl, sám to ví, říká Attila Végh. Promluvil i o odvetě či titulu v Oktagonu

Karlos Vémola před zápasem s Attilou Véghem neustále mluvil o svém návratu do UFC. Víceméně na tom postavil i promo, když tvrdil, že výhra nad bývalým šampionem Bellatoru by jej tomu mohla přiblížit. Végh má ale v celé věci jasno. Rozpovídal se znovu také o možné odvetě.

Publikováno

dne

Karlos Vémola před zápasem s Attilou Véghem neustále mluvil o svém návratu do UFC. Víceméně na tom postavil i promo, když tvrdil, že výhra nad bývalým šampionem Bellatoru by jej tomu mohla přiblížit. Végh má ale v celé věci jasno. Rozpovídal se znovu také o možné odvetě.

Zdroj: oktagonmma.cz

Karlos Vémola velmi často a rád hovoří o tom, že byl v UFC. Do zápasu s Attilou Véghem byl jeho potenciální návrat mezi světovou elitu hlavní motivací, stavěl na tom i svůj příběh. Jenže po prohře se vše rozplynulo.

Jasný pohled na to má však právě Attila Végh: „Karlos má jednu silnou stránku, tou je síla. Není atraktivní zápasník, ale jde za svým cílem a funguje mu to. Ale v UFC by ani nepípl. Jsou tam jiné kalibry, komplexní. Dokázali by si ho načíst jako já. Vlastně by se tam ani nechtěl dostat.“

„Jen o tom mluvil, aby tomu lidi věřili. Chce ukončit kariéru jako neporazitelný. Myslím, že kdyby mě porazil, ukončil by kariéru a nešel by dál. Takto nemá jinou možnost a zápasí zápas za zápasem. Je super, že stále jde a jde. Já se ale necítím na to, abych to dělal, protože jsem spokojený, dosáhl jsem toho v životě dost,“ dodal Végh.

Neminula jej ani otázka ohledně případné odvety. Odpovídal sice již několikrát, nyní však svou odpověď poněkud více rozvedl: „On se mnou chce jít znovu, protože ztratil vše, nemá nic a chce to dotáhnout a získat vše. Já jsem šťastný člověk, spln sa mi senil, udělal jsem pro to vše. Na co mám jít do toho rizika a taky ztratit vše?“

Zatím navíc nedostal žádnou nabídku. Pokud ale přijde? „Musí se mi vyplatit hlavně po byznysové stránce. Musel bych zase dát rodinu stranou,“ má jasno. A zdali je to otázkou peněz? „Asi ano,“ odpověděl Végh.

A že jej Vémola neustále vyzývá? „Může porazit i 300 lidí, ale mě to nezajímá. Ať klidně porazí moje chlapce. Ať má klidně 30 opasků kolem pasu. Mě zajímá to, když za mnou někdo přijde se zajímavou nabídkou. Já ho porazil jednou a to mi stačí. Já po prohře nikdy odvetu nežádal,“ nechal se slyšet slovenský zápasník.

„Pro mě už zápas není taková motivace. Na rovinu povím, že mě neláká titul Oktagonu. Nejvíc pro mě znamená titul v Bellatoru,“ dodal Attila Végh.

Zdroj: YouTube | Startitup

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.