Spojte se s námi


Fortuna liga

Krejčí a Sima ve výběru nejtalentovanějších hráčů pro rok 2021 dle UEFA!

Ladislava Krejčího mladšího a Abdallaha Simu vybrala UEFA mezi 50 mladých hráčů, kteří by měli v roce 2021 zazářit. V „50 for the future“ je také například Tyler Adams z Lipska, Jude Bellingham z Dortmundu a Pedri z Barcelony.

Publikováno

dne

Ladislava Krejčího mladšího a Abdallaha Simu vybrala UEFA mezi 50 mladých hráčů, kteří by měli v roce 2021 zazářit. V „50 for the future“ je také například Tyler Adams z Lipska, Jude Bellingham z Dortmundu a Pedri z Barcelony.

Zdroj: UEFA

UEFA 50 hráčů vybírá na začátku každého roku a před jednotlivými sezonami. Před sezonou 2019/2020 byl vybrán Adam Hložek a Alex Král.

Na začátku roku 2021 UEFA vybrala nových 50 hráčů mezi nimi je například Tyler Adams z Lipska, Jude Bellingham z Dortmundu, Pedri z Barcelony, Florian Wirtz z Leverkusenu a Youssoufa Moukoko z Dortmundu.

Mezi tyto hráče vybrala UEFA 2 hráče z Fortuna ligy a to Ladislava Krejčího mladšího ze Sparty a Abdalaha Simu ze Slavie.

„Záložník, který je pro Spartu téměř všudepřítomný. Zatím nemá na kontě žádný start v dresu seniorské reprezentace, ale určitě do ní nemá daleko, vzhledem k tomu, jak se mu dařilo dávat branky v úspěšné kvalifikaci reprezentační jednadvacítky,“ píše o Krejčím mladším UEFA.

Krejčí mladší mohl zaujmout UEFU i svými kvalitními a stabilními výkony, které korunuje několika důležitými brankami v podzimní části. Jen potřebuje odstranit svoje časté blikance v soubojích.

„Stylový křídelník nebo útočník, který zaujal Evropskou ligu UEFA třemi góly, které pomohly Slavii do vyřazovací fáze. Sima je rychlý po zemi a vynikající ve vzduchu. V prosinci dvakrát skóroval ve vítězném derby nad Spartou,“ píše o Simovi UEFA.

Příběh Simy, který zaujal Slavii v letní lize za Táborsko, je fascinující. Za zmínku stojí i jeho bodově úspěšný podzim ve Fortuna lize, kde v 8 zápasech dal 7 branek a na 1 nahrál.

Slavia vlastní obrovský talent kolem, kterého krouží několik světových velkoklubů jako například Arsenal a Juventus.

Zdroje: sparta.cz, uefa.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.