Spojte se s námi


Fortuna liga

Martin Hašek: Mohlo by to tady změnit poměry. Spousta klubů hráče vydírá

Martin Hašek v březnu letošního roku podal na Letné jednostrannou výpověď smlouvy a od té doby je bez angažmá. Pětadvacetiletý záložník počítá i s tím, že už si profesionální fotbal už nikdy nemusí zahrát.

Publikováno

dne

Martin Hašek v březnu letošního roku podal na Letné jednostrannou výpověď smlouvy a od té doby je bez angažmá. Pětadvacetiletý záložník počítá i s tím, že už si profesionální fotbal už nikdy nemusí zahrát.

Zdroj: sparta.cz

Martin Hašek ml., syn bývalého trenéra Sparty, Pardubic či Bohemians Praha 1905, působil ve Spartě od zimy minulého roku.

V rudém dresu odehrál celkem 35 soutěžních duelů, v nichž vstřelil sedm branek, k nimž přidal i sedm gólových asistencí.

Ve Spartě ovšem nebyl úplně spokojený a po přeřazení do B-týmu podal jednostrannou výpověď smlouvy.

„Prakticky všechny profi kluby u nás absenci práv hráčů rady využívají. Když hráč podepíše smlouvu na tři roky a po dvou letech nechce prodloužit kontrakt, tak poslední rok nehraje.

Spousta klubů takhle hráče vydírá a spousta hráčů logicky vyměkne,“ prozradil Martin Hašek v rozhovoru pro deník Sport.

První kolo soudního sporu Hašek prohrál, ale i tak věří, že nakonec vyhraje.

„Vycházím z práva FIFA. Věřím a doufám, že až to ve Švýcarsku vyhraju, mohlo by to i tady změnit poměry a mohlo by to v budoucnu pomoct dalším hráčům,“ pokračoval Hašek.

Martin Hašek už začíná přemýšlet i o tom, co by dělal, kdyby se k profesionálnímu fotbalu už nevrátil.

„Pár nápadů už jsem měl, ale zatím je to opravdu jen ve fázi, že vám nějaký nápad blikne v hlavě. Myslím si, že ještě není ta chvíle to aktivně realizovat. Chtěl bych hrát fotbal v zahraničí,“ dodal bývalý hráč Liberce či Pardubic.

Zdroj: deník Sport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.