Spojte se s námi


Fortuna liga

Nadějný Egypťan opouští Spartu! V té se příliš neprosadil

Říká vám něco jméno Ahmed Mohamed Abdelkader Radwan? Většina nebude vědět, o kom je řeč. Nadějný egyptský fotbalista přišel do Sparty v zimě roku 2018 a připravoval se s juniorským týmem.

Publikováno

dne

Říká vám něco jméno Ahmed Mohamed Abdelkader Radwan? Většina nebude vědět, o kom je řeč. Nadějný egyptský fotbalista přišel do Sparty v zimě roku 2018 a připravoval se s juniorským týmem. V tom ze začátku pravidelně nastupoval, v poslední době ale nebyl příliš vidět a Spartu v tichosti opustil.

Zdroj: sparta.cz

Sparta při jeho příchodu použila nadpis „Posila pro budoucnost“. Opěvovaný ofenzivní záložník přišel z egyptského Al Ahlí, dle všeho dal Spartě přednost před slavnějšími kluby. Na jaře roku 2018 naskočil do deseti utkání, dvakrát se gólově prosadil. Trénovat chodil i s A-týmem.

V sezoně následující odehrál 21 zápasů, v nichž se pětkrát gólově prosadil. Od zrušení Juniorské ligy ale doslova vypadl ze sestavy. Za celou sezonu 2019/20 naskočil do čtyř zápasů. Nebylo tak překvapením, že se rozhodl hledat nový klub. A Sparta nebyla proti.

Jeho největších problémem měla být netýmovost. Dnes již jednadvacetiletý fotbalista svůj klub našel. Vrací se zpět do Al Ahlí, odkud do Sparty přišel. Klub opustil v tichosti, jak už to u hráčů ze strahovské akademie bývá.

Zdroj: kingfut.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.