Spojte se s námi


eSport

Známý domácí tým eSuba chystá historicky první školu esportu u nás

Publikováno

dne

Do školy člověk chodí, aby se naučil něco nového a zlepšil své dosavadní znalosti a dovednosti. Nejinak je tomu i u konceptu nesoucího název eSuba Esport Univerzita, jenž pro veřejnost připravuje historicky nejúspěšnější domácí herní organizace, eSuba.

Zdroj: Esuba

Spíše než o výuku se bude na Esport Univezitě jednat o intenzivní profesionální trénink šitý na míru každému studentovi. Role trenéra se ujme zkušený Tomáš “Nightshare” Kněžínek, který je v současné době právě trenérem eSuby.

Během jeho kariéry pod jeho vedením hráli například Sheriff, Humanoid, Neon nebo Tomášův bratr Freeze. Kromě trenéra budou mít studenti k dispozici také mentálního kouče, kterým bude Miroslav Nečas, starající se po mnoho let o sportovní reprezentace a naše olympioniky.

„Není to jen sezení u počítače. Naším cílem je zlepšit děti v tom, co je baví, ale zároveň jim předat důležité vlastnosti do života. V eSubě pomáháme hráčům plnit si své sny a při práci klademe velký důraz na duševní, motorický a kognitivní rozvoj, který hraní videoher přináší.

Některé herní tituly nás učí novým informacím, další u nás rozvíjejí vizuálně prostorovou inteligenci, schopnost kritického myšlení, schopnost řešit problémy, a nebo mají kladný efekt na naši paměť.

Můžeme tak slíbit, že pod profesionálním vedením kouče se u dítěte rozvinou důležité osobnostní vlastnosti, které by samo pouze hraním nezískalo. Stejně jako v každém jiném sportu,“ uvedl Ladislav Dyntar, zakladatel týmu eSuba.

Cena jedné lekce v League of Legends se bude pohybovat od 480 korun za dvouhodinovou lekci na jednoho člověka v rámci týmu. Individuální tréninky je možné si domluvit od 600 korun za dvouhodinový trénink.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.