Spojte se s námi


Fortuna liga

Kteří hráči Fortuna ligy mají nejvyšší čas na přestup?

Publikováno

dne

V každé fázi sezóny se objeví hráč, který výkonností přeroste svůj tým. Začne se porozhlížet po změně prostředí, kde mají vyšší ambice a přirozeně také lepší finanční podmínky. Někomu na přestup stačí kratší zdařilé období. Jsou ovšem i tací, kteří solidní výkonnost prokazují dlouhodoběji. A přesto setrvávají na původní adrese. Dočkají se v létě konečně změny?

Zdroj: www.fcslovanliberec.cz

 Filip Nguyen (27 let)

Brankář Slovanu Liberec se nachází v nejlepším brankářském věku. Jeho jméno bylo v minulosti skloňováno s oběma pražskými „S“. A to především pro jeho kvalitní práci nohama, klíčový atribut moderního gólmana ambiciózního celku.

Sparta ale pravděpodobně neklapne, neboť nedávno pořídila Dominika Holce z Žiliny. Slavia se ovšem dost možná konečně rozhoupe. Už proto, že její dosavadní jednička Ondřej Kolář by mohl zamířit do zahraničí.

Václav Jemelka (24 let)

Stoper olomoucké Sigmy je sebevědomý a řízný hráč, který výkonnostně vyrostl v úspěšné olomoucké sezóně 2017/18. Podobně jako třeba David Houska nebo Šimon Falta, tehdejší hrdinové Hanáků, ale dosud nikam nepřestoupil. Nejlepší doba ale možná pominula.

Sparta další levonohé střední obránce nehledá, Slavia sází na mladší hráče a ani Plzeň nevypadá, že by Jemelku, jenž letos kvůli kartám chyběl v jediném duelu, potřebovala. Pokud někam, půjde pravděpodobně do zahraničí, o čemž se spekulovalo již v zimě.

Marek Havlík (24 let)

Středopolař Slovácka zažil nejúspěšnější sezónu ještě o rok dříve než Jemelka. Tehdy zvládl 4 branky a 5 finálních asistencí. Nadstandartní výkony si dokázal udržet v sezónách, kdy moravský celek příliš radosti divákům nepřinášel.

Setrvání se mu vyplatilo. Letos se jeho tým pohybuje ve velmi příznivých patrech tabulky. Na druhou stranu se nedá říct, že by Havlík prokazoval nějak výrazný progres. Logický by byl přesun za novou výzvou do Jablonce nebo Baníku Ostrava.

Použité zdroje: transfermarkt.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.