Spojte se s námi


Fotbal

Ani těhotenství fotbalovou hvězdu nezastaví! Alex Morgan nadále trénuje

Publikováno

dne

Ani těhotenství nezabrání americké fotbalistce Alex Morganové v konci kariéry. Třicetiletá hráčka sice každým dnem očekává narození potomka, přesto nadále pilně trénuje a snaží se udržovat v kondici. Před sebou má navíc stále vysoké cíle.

Jedna z tváří ženského fotbalu, která přitahuje pozornost diváků nejenom svým hráčským umem, ale také vizáží, oznámila příchod potomka v říjnu loňského roku.

Jejím partnerem je bývalý fotbalista LA Galaxy Servando Carrasco, který momentálně hraje druhou nejvyšší soutěž ve Spojených státech, nicméně jeho kariéra se pomalu blíží ke konci.

Naopak konec fotbalové kariéry si nepřipouští Alex Morganová, která ačkoliv je v posledním měsíci těhotenství, na sociálních sítích sdílí videa, jak pilně cvičí, i když jí v tom obrovské břicho evidentně brání.

Navíc ještě před dvěma měsíci se zúčastnila tréninku svého týmu Orlando Prime, kde má nadále platnou smlouvu.

Dvojnásobnou mistryni světa také žene touha zahrát si s americkou fotbalovou reprezentací na olympijských hrách v Tokiu. Díky odkladu o rok má dobrou šanci si na olympijském turnaji zahrát a pomoci výběru USA k další zlaté medaili.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.