Spojte se s námi


Fortuna liga

Výhra Sparty nad Baníkem? Věříme, že je dostaneme zpět tam, kde byli, říká Kolář

Publikováno

dne

Slavia se připravuje na další derby. Sparta do něj půjde po úspěšném pohárovém utkání, Slavia ale nemyslí na nic jiného než na výhru. To potvrzuje v rozhovoru pro klubový web i gólman Kolář.

Zdroj: Slavia.cz

Slavii nevyšel začátek jarní části sezony, když ze tří utkání dvě prohrála. „Nálada není ideální. Každý vidí, jak se trápíme, že teď nejsme v optimální formě. Kdy jindy to ale napravit, než teď v derby. Věřím, že zápas zvládneme, vyhrajeme a už nebudeme muset řešit nějaké výkyvy,” říká gólman Kolář.

V neděli se sehraje derby, které by mohlo být pro oba kluby zlomové. „Pro nás je nutné vyhrát každý zápas, abychom to zlomili. Trápíme se na venkovních hřištích, bohužel ale ani domácí utkání s Opavou nebylo optimální. Věřím, že to v derby nakopneme a pojedeme tak, jak jsme jeli v podzimní části sezony,” dodal bývalý brankář Liberce.

Slavia v posledních 9 derby neprohrála. „Všichni víme, že máme teď dobrou bilanci z posledních zápasů se Spartou. Nechci to nijak zakřiknout, ale věřím, že v tom budeme pokračovat a odpíchneme se. Naše výkony nejsou dobré, i lidi nad tím už mávají rukou. My sami také nevíme, co s tím udělat. Věřím, že to nakopneme a ukážeme, že fotbal umíme hrát.”

Ještě nedávno hrozilo, že by se derby hrálo bez diváků. „Každý zápas bez lidí je hrozný. Ale derby to je něco víc, když se hraje před lidmi. Rozdělí to národ na dvě poloviny. Byla by to škoda, kdyby to tak nebylo. My jsme to nedávno zažili s Libercem, když jsme hráli bez lidí, ve výsledku to byl takový přátelák. Já jsem určitě rád, že se bude hrát před fanoušky.”

Sparta má za sebou pohárové utkání s Baníkem, které vyhrála přesvědčivě 5:0. „Dlouhodobě se trápili a včerejší výsledek jim pomůže. Já ale věřím, že je vrátíme zpět tam, kde byli, a zvládneme to,” zakončil Kolář.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.