Spojte se s námi


Ostatní

Při letecké nehodě zemřel Kobe Bryant – fotbalový fanoušek a příznivec Barcelony

Publikováno

dne

Zemřela basketbalová ikona Kobe Bryant. Osudným mu byl let vrtulníkem, který havaroval v neděli ráno v Calabasasu, Kalifornie. Na palubě s ním byly další čtyři osoby včetně jeho třináctileté dcery, nikdo však havárii nepřežil. Svět tak přišel o vynikajícího basketbalistu, ale také o velkého fotbalového fanouška a příznivce Barcelony.

Svou láskou k Barceloně se netajil. „Radši sleduji Barcelonu než Real Madrid, jelikož herní styl Katalánců je mnohem větší sranda,“ nechal se slyšet Bryant.

I díky lásce k Blaugranas se spřátelil s Ronaldinhem a následně i s Messim. „Messimu muselo být tak 18 let. Ronaldinho ke mně přišel a řekl: Kobe, seznam se s hráčem, který bude nejlepším hráčem všech dob,“ řekl Kobe.

Barcelona nebyla ale jeho jediným oblíbeným týmem. Tím druhým byl AC Milán. Důvod je prostý, Bryant žil v Miláně jako malý sedm let.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.