Reklama

Antonín Barák mění dres! Míří na hostování do celku bojujícího o udržení se v Serii A

Třetí sezonou působí Antonín Barák v italském Udinese. Jeho angažmá u Bianconeri se však nejspíše pomalu blíží svému konci. Alespoň to naznačuje jeho herní vytížení v této sezoně, které je minimální. Do konce sezony tedy zamíří na hostování do Lecce, kde by měl vypomoci s udržením se v Serii A a kde dostane dostatek prostoru.

http://gty.im/1185892662

Ještě v minulém ročníku Serie A působili v Udinese hned dva hráči z České republiky. V druhé půli nynější sezony tam nebude již ani jeden. Zatímco Jakub Jankto v létě přestoupil natrvalo do Sampdorie Janov, Antonín Barák odchází na hostování do Lecce. V podstatě se čeká již jen na oficiální oznámení obou klubů.

Přitom Antonín Barák nezačal své působení v Itálii vůbec špatně. Hned v první sezoně spolu s Janktem patřili mezi klíčové hráče Udine a samotný Barák ve 34 ligových duelech vstřelil 7 gólů a na další 4 nahrál. V druhém roce na to zajisté chtěl navázat, nicméně dlouhodobé zranění mu to neumožnilo.

Zřejmě tedy doufal, že v nynější sezoně by se mu to mohlo podařit, ale nedostával téměř žádný prostor v zápasech. Doposud odehrál pouze 370 minut dohromady v lize i poháru, a to rozhodně není něco, co by si sám hráč představoval. A protože již Barák v minulosti prokázal své kvality, projevilo o jeho služby zájem Lecce. Prozatím však na hostování bez opce.

Lecce v této sezoně nasbíralo pouhých 16 bodů ve 21 kolech a nachází se na poslední nesestupové pozici, tedy na 17. příčce. Pouze bod jej dělí od posledního místa. I proto bude potřebovat každého dobrého hráče, který by mohl pomoci. A mezi takové posily patří právě Antonín Barák.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Komentáře

  1. Držím palce hlavně udržet se po zdravotní stránce a ono to půjde kvalitu,již prokázal a nejlepší léta má pořád před sebou.Tak ať se daří.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Oblíbené