Spojte se s námi


Premier League

Mourinho opět na scéně! The Special One přebírá Tottenham!

Publikováno

dne

V úterních večerních hodinách oznámilo vedení Tottenhamu, že se s těžkým srdcem loučí s dosavadním koučem Mauriciem Pochettinem. Ve středu ráno pak oznámilo jméno nového kouče. Stává se jím José Mourinho!

Mourinho

Je to oficiální, José Mourinho se vrací na scénu Ostrovního fotbalu! Ředitel Spurs Daniel Levy udělil portugalskému stratégovi kontrakt do konce sezóny 2022/2023.

„José Mourinho je jedním z nejúspěšnějších fotbalových trenérů historie. Má skvělé renomé a za sebou řadu úspěšných angažmá, prakticky v každém klubu, kde působil. Svou filosofií dokáže hráče inspirovat a takticky je posunout na jinou úroveň. Věřím, že do kádru přinese tolik potřebnou energii a víru v lepší zítřky!“ oznamuje pozitivně naladěný Levy.

Sám Mourinho, jenž byl v posledních týdnech hojně spojován s místem trenéra na lavičce taktéž se trápícího Arsenalu, je spokojen, že našel angažmá na prestižní adrese.

„Jsem nadšen, že mohu být součástí takového klubu, jakým je Tottenham, klubu s bohatou historií a vášnivými fanoušky. Udivuje mne kvalita, kterou disponuje nejen A-tým, ale i celá akademie. I to rozhodlo, chtěl jsem s těmito hráči pracovat a být úspěšný,“ poznamenal Portugalec, který má na svém kontě 25 trofejí s FC Porto, Interem Milán, Chelsea, Realem Madrid a Manchesterem United.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.