Spojte se s námi


Ligue 1

Případ Emiliano Sala pokračuje. FIFA nyní varuje Cardiff, že pokud Nantes nezaplatí, potrestá ho jako Chelsea

Publikováno

dne

FIFA se již v případu „Emiliano Sala“ jasně rozhodla a nařídila Cardiffu City zaplatit Nantes částku 6 milionů eur za přestup již zesnulého argentinského fotbalového útočníka. Velšský tým se však k uposlechnutí tohoto příkazu nemá!

To se pochopitelně zástupcům FIFA nelíbí a tak přišli s jednoduchým řešením. Pokud Cardiff nezaplatí výše uvedenou částku do 45 dnů, tak dostane velšský klub ban na tři přestupová období. Tudíž podobný trest, který nyní sužuje Chelsea.

K této akci ze strany FIFA se ještě Cardiff oficiálně nevyjádřil, ale podle dostupných informací to určitě plánují a také se chystají právně bránit.

Okolo celé tohoto neštěstí se toho napsalo již hodně a je smutné, že i po takové době není zdaleka nic dořešené a to i přestože rozsudek byl naprosto jasný: „Přestup hráče z Nantes do Cardiffu musí být považován za právoplatně uzavřený mezi oběma stranami. Jelikož hráč byl již hráčem Cardiffu.“

Velšský tým určitě nebude mít nakonec jinou možnost, než výše zmíněnou částku uhradit nebo je budou čekat velké nepříjemnosti.

Na druhou stranu se dá jejich situace s přimhouřením obou očích určitě pochopit, jelikož se na jaře loučili s Premier League a čekal je velmi neoblíbený návrat do druhé ligy, kde se nyní nacházejí na 14. místě. Po finanční stránce tak Cardiff tento rok neskutečně utrpěl.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.