Spojte se s námi


Fortuna liga

Bohemians získali na hostování obránce Viktorie Plzeň

Publikováno

dne

Velkou radost fanouškům klokanů udělali představitelé Bohemians 1905. Do Ďolíčku přivedli odchovance klubu Milana Havla. Pravý bek je od sezony 2017/2018 hráčem Viktorie Plzeň, ze které přichází na půlsezonní hostování.

Milan Havel se vrací do Ďolíčku. zdroj: bohemians.cz

Milan Havel před svým odchodem do Plzně nastoupil v dresu Bohemians do 60 zápasů, v nichž vstřelil tři branky. V západočeském celku se ovšem nedokázal natrvalo prosadit do sestavy, nicméně s Viktorií získal v sezoně 2017/2018 mistrovský titul.

V červeno-modrém dresu si primárně pravý bek přispal 48 startů a vstřelil dva góly. Dalších osm branek svým spoluhráčům připravil. Podle oficiální zprávy na webu Bohemians bude 25letý obránce v Ďolíčku působit „zatím do konce podzimu.“

„Na svůj návrat do Bohemky se opravdu hodně těším! Nemůžu se dočkat, až si opět zahraju v Ďolíčku jako domácí hráč. O klubu jsem si držel přehled, pokud to šlo, tak jsem navštěvoval domácí zápasy,“ sdělil Havel pro web klokanů.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.