Spojte se s námi


Premier League

Hádka mezi Maném a Salahem! Co bylo jejím důvodem?

Publikováno

dne

V sobotním zápase 4. kola Premier League Liverpool pohodlně zvítězil na hřišti Burnley 3:0. Sadio Mané však z hrací plochy rozhodně spokojený neodcházel.

I mezi největšími hvězdami Liverpoolu to občas vře, byť jinak tým navenek vystupuje idylicky. V posledním zápase v Burnley dal průchod emocím Senegalec Sadio Mané. Nutno říci, že nejspíše oprávněně.

V jedné z velkým šancí na vstřelení gólu se totiž Mohamed Salah zachoval nanejvýš sobecky, kdy namísto přihrávky na zcela osamoceného spoluhráče volil zakončení skrze dva obránce soupeře. Manému se zákonitě rozhodnutí Salaha nelíbilo. Nejenže akce neskončila gólem, ale především způsob, jak Egypťan naprosto ignoroval nabízejícího se volného útočníka, byla značně netýmová.

Poté, co Mané vystřídal, dal na lavičce průchod emocím naplno. Vztekal se, křičel, nadávky létaly vzduchem. Trenér Klopp, členové realizačního týmu a spoluhráči, ti všichni toho byli svědkem. K uklidnění hráče nakonec přistoupil James Milner a Joe Gomez, jinak by se možná Mané čertil doteď.

A že to mezi Salahem a Maném nebylo emočně v pořádku ani při odchodu do kabin, lze vypozorovat z níže přiloženého videa:

Zdroj: Twitterový účet SamueILFC

Roberto Firmino zkušené rozděluje tělem namíchnutého Senegalce od Egypťana Salaha a při průchodu kolem kameramana si neodpustí úšklebek.

Sám trenér Klopp se k incidentu vyjádřil smířlivě: „Sadio je emotivní kluk, nelíbila se mu jedna z událostí odehrávající se na hřišti. Vyřešíme to v kabině.“

Dá se předpokládat, že pokud Salah provede ještě párkrát podobnou věc, napětí mezi oběma hráči bude eskalovat. Snad si Klopp situaci pohlídá a k dalším hádkám docházet nebude.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.