Spojte se s námi


Fortuna liga

Plzeň vyhrála v Příbrami a přiblížila se vedoucí Slavii

Publikováno

dne

Fotbalisté Viktorie Plzeň si poradili s Příbramí a vyhráli druhý zápas v řadě. Po řadě neproměněných šancí plzeňské zachránila branka z konce zápasu, díky které se Viktoria přiblížila Slavii na rozdíl dvou bodů.

Zdroj: fcvikotoria.cz

První šanci si už ve druhé minutě vypracovali domácí, Rezek však pálil nad. O tři minuty později zahrozili hosté, Kalvach v dobré šanci ale nevystřelil ideálně.

Ve dvanácté minutě střílel Tomáš Hořava, ale jeho rána byla hodně nepřesná. Olomoucký odchovanec se dostal ke střele i v šestnácté minutě, ale ta byla zablokována.

První gól tohoto zápasu přinesla 21. minuta. Po přihrávce Řezníka se z otočky k pravé tyči trefil Krmenčík. Hned o dvě minuty později se do šance dostal Jan Kopic, ale v dobré příležitosti trefil jen prostředek brány. Tlak Viktorie nadále pokračoval. V šestadvacáté minutě se jej snažil přetavit v branku Limberský, ale jeho nádherná střela těsně minula konstrukci.

Ve 34. minutě však hosté z ničeho nic vyrovnali. Marko Alvir se po centru explzeňáka Zemana trefil nádherně, jeho hlavička k přední tyči byla bezchybná. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo, skončil tedy remízou 1:1.

V 53. minutě nacentroval Jan Kovařík do vápna, kde těsně vedle hlavičkoval Krmenčík. Další šanci spálil o deset minut později ten samý hráč, tentokrát orazítkoval pravou tyč.

V 64. minutě pálil Hořava v obrovské šanci nad branku, Plzeň pálila šance ve velkém. Ani parádní přízemní střela Lukáše Kalvacha nepřekvapila skvěle chytajícího Marka Boháče.

V pětasedmdesáté minutě opět po skvělém zákroku brankáře v tutové šanci selhal Krmenčík, stav byl stále remízový. V 81. minutě se pak hosté konečně dočkali, tečovaná střela Kopice zamířila k tyči.

V 88. minutě šli domácí do deseti, Jan Rezek neudržel nervy a skolil Chorého, za což uviděl druhou žlutou kartu. Plzeň už závěr zápasu kontrolovala a udržela těsné vítězství.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.