Spojte se s námi


Fortuna liga

Liga naruby. Outsideři překvapují, favorité selhávají. Kde dělají týmy chyby?

Publikováno

dne

Letošní start nejvyšší české ligy je prazvláštní. Jasní favorité často selhávají, zatímco jasní outsideři nestačí udivovat fotbalové fanoušky i experty.

Zdroj: www.fcslovanliberec.cz

Jedním z největších překvapení letošního startu ligy je jednoznačně Slovan Liberec. Ještědský klub za pět kol získal pouhé tři body a krčí se na předposledním místě. Liberci se podařilo udolat jen Baník Ostrava. Všechny prohrané zápasy však nebyly jednoznačné, o body Slovan vždy přišel o gól. Nutno podotknout, že pro Liberec nebyl los příznivý. Dá se říct, že mají to nejtěžší za sebou.

Teplice momentálně nepředvádí přesvědčivé výsledky. Po 4 zápasech mají na kontě 4 body s tím, že mají zápas k dobru. Pro žlutomodré bylo největší psychickou ujmou rozhodně debakl se Slávií, 5:1. To na sebedůvěře nepřidá. Na druhou stranu mohou Teplice získat body v dohrávce čtvrtého kola proti Boleslavi.

Jednoznačně největším divem letošního startu ročníku je Slovácko. Sice nad Nisou prohrálo o šest branek, ale v prvním kole přejelo Spartu a v pátém zdemolovala Plzeň. Je dosti možné, že klubu pomohli zkušenosti Milana Petržely, možná má ve všem prsty trenér Svědík. Těžko říct.

Podle výsledků minulého ročníku, by jen hodně troufalý tipér vsadil na takto vysoké umístění Slovácka a takto nízkou pozici Liberce. Ovšem do konce Fortuna ligy zbývá velké množství utkání.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.