Spojte se s námi


Premier League

Gonzálo Higuain na zkušené v Anglii neuspěl, vrací se zpět do Juventusu

Publikováno

dne

Fotbalový klub Chelsea dnes oficiálně oznámil, že nebude usilovat o zisk Gonzála Higuaina, který se tak po půl roce vrací zpět do Itálie.

zdroj – talkchelsea.net

Na oficiálních webových stránkách organizace Chelsea F.C. se dnes objevil příspěvek, ve kterém je potvrzeno, že Higuain spolu s dalšími čtyřmi hráči opouští Londýn a klub nebude usilovat o jeho získání na trvalý přestup.

Argentinský útočník přišel do Chelsea v lednu, nejprve však musel předčasně ukončit své hostování v AC Milan, který se ač nerad tak vzdal svého hrotového útočníka. Chelsea zaplatila Juventusu za hostování devět milionů euro s případnou opcí na přestup za třicet šest milionů euro.

Navzdory tomu, že se Higuain podílel na triumfu v Evropské lize, klub nemá zájem hráče udržet. Možná i proto, že za pět hracích měsíců dokázal vstřelit pouhých pět gólů. Dalším důvodem, proč Higuain Chelsea opouští může být, že Londýn opouští i Maurizio Sarri a jeho kroky putují právě do Juventusu, kde by spolu mohli opět spojit síly.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.