Spojte se s námi


Premier League

Newcastle přivítá po návratu do Premier League Tottenham

Publikováno

dne

Newcastle se po roce vrací zpět do nejvyšší anglické soutěže a hned na úvod je čeká velmi náročný soupeř, kterým bude Tottenham. Trenér Mauricio Pochettino je se svým týmem spokojený a až na odchod Kyla Walkera, jenž odešel za 51 milionů eur do Manchesteru City, nikdo neodešel a ani nepřišel.

Tottenham se údajně snažil získat Anthony Martiala, ovšem Manchester United všechny nabídky odmítl a francouzský útočník tak bude i v této sezóně působit na Old Trafford.

To Rafael Benítez v létě posiloval svůj tým podstatně více a to především v útočné fázi, kam přivedl několik nových opor. Zítra bude postrádat pouze DeAndreho Yedlina a otazník visí nad útočníkem Dwightem Gaylem.

To Tottenham má mnohem větší marodku, jelikož do zápasu nenaskočí Erik Lamela, Danny Rose, Georges-Kévin Nkoudou a Kieran Trippier.

STATISTIKY

  • Newcastle vyhrál poslední dva vzájemné duely.
  • Newcastle prohrál pouze jeden z posledních 9 zápasů.
  • V posledních 6 vzájemných zápasech padly vždy minimálně 3 góly.
  • V 7 z posledních 8 zápasů Tottenhamu padly minimálně 3 góly.

PREDICTION

Trenér Mauricio Pochettino má jistě zamotanou hlavu z toho, jakou základní sestavu vyšle do dnešního zápasu. Chybět by totiž měli hned 4 krajní hráči.

V 10 z posledních 11 vzájemných zápasů padly minimálně 3 góly a proto se dá očekávat další velice zajímavý duel. Tottenham se však za poslední roky dostal na vyšší úroveň, než na které hrával před 3-4 lety a tak jsou nyní velkými favority zápasu.

Ovšem v sobotu jsme mohli vidět, že mnoho slabších týmů zaskočilo velké týmy a zrovna v tomto zápase bych i nějaké to překvapení předpokládal.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.