Spojte se s námi


La Liga

Prezident Barcelony Bartomeu: Messi může hrát klidně do pětačtyřiceti!

Publikováno

dne

Lionel Messi sice v červnu oslaví už své 32. narozeniny, avšak je to stále on, kdo táhne Barcelonu za dalšími tituly, a na kterého celý tým spoléhá. To ostatně v rozhovoru potvrdil i prezident klubu Josep Bartomeu a dodal, že by Argentinec mohl klidně hrát do svých pětačtyřiceti let!

„V den, kdy Messi ukončí kariéru, už nebudu prezidentem Barcelony. On mě přežije,“ řekl na úvod tohoto tématu Josep Bartomeu.

Jako u většiny hráčů, kteří se přehoupnou přes třicet let, se už i u Messiho spekuluje, kdy ukončí kariéru a své kopačky pověsí na hřebík. Bartomeu se však tohoto okamžiku v dohledné době neobává. „Myslím si, že toto je téma pro dalekou budoucnost,“ stručně uvedl šestapadesátiletý funkcionář.

Své přesvědčení také Bartomeu demonstroval na minulém zápase Ligy mistrů s Liverpoolem. „Schválně se ještě jednou podívejte na ten přímý kop, ze kterého dal Messi branku, a na tu razanci, jakou míči dal. Je silnější, než kdykoliv předtím.“ 

„Myslím si, že klidně může hrát do pětačtyřiceti!“ řekl na závěr rozhovoru Bartomeu, i když v už trochu humornějším duchu.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.