Spojte se s námi


Evropská liga

Preview: Otočí Frankfurt nepříznivý výsledek a postoupí přes Benficu do semifinále Evropské ligy?

Publikováno

dne

V prvním zápase si německý tým nechal hloupě vyloučit svého hráče hned v úvodní dvacetiminutovce těžkého zápasu na portugalské půdě. Mohl být rád, že v 10 prohrál „pouze“ s dvoubrankovým mankem. Doma jim tak stačí vyhrát 2:0 či 3:1 a postup mají v kapse.

Frankfurt se dostal do velmi nepříjemné situace, ale stále ji může zvládnout. I v 10 hráčích, se kterými musel absolvovat přes 70 minut první utkání, se přesvědčil o tom, že se Benfice vzadu objevují okénka. Oba vstřelené góly dali hráči spjati s jihoevropskou zemí – Luka Jović ve Frankfurtu hostuje, Goncalo Paciencia je Portugalec. Ante Rebić inkasoval koňara, ale měl by být připraven, nastoupí tím spíše, že je Haller mimo hru na několik týdnů.

Dalším pozitivem pro Frankfurt je i den navíc, který mají oproti Benfice na přípravu. Orli odehráli poslední zápas proti Augsburgu v neděli, Benfica se proti Maritimu postavila na trávník až o 24 hodin později.

Hrdina úvodního utkání Joao Felix vstřelil hattrick, dá se s úspěchem předpokládat, že opět nastoupí. Číslo 9 Benficy Seferović nejspíše povede útok, ve kterém si připsal již 22 branek v sezóně.

Tip na sázení | Postup Frankfurtu do semifinále EL v kurzu 3,15

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.