Spojte se s námi


Bundesliga

Svedou Dortmund a Schalke 04 bitvu o obránce AC Milan?

Publikováno

dne

Podle nejnovějších zpráv obránce AC Milan Ricardo Rodriguez vzbudil pozornost u dvou předních německých klubů.

Rodriguez se v letošní sezóně stal základním stavebním kamenem sestavy Gennara Gattusa. Svými přesvědčivými výkony letos na svou pozici prakticky nepustil dvě posily z loňského léta Ivana Striniče a Diega Laxalta. Calciomercato však uvádí, že pokud se AC Milan ani v letošním ročníku nedokáže kvalifikovat do Ligy mistrů, bude Rodriguez jedním z předních adeptů na odchod z klubu.

Borussia Dortmund projevila zájem o bývalou hvězdu Wolfsburgu už vloni v létě, nicméně Rodriguez nechtěl AC opustit po první sezóně. Nyní se však zájem Dortmundu obnovil a spolu k nim se přidává i další německý celek Schalke 04.

Nicméně míček je na straně Rossoneri. V současné chvíli vedení AC plánuje schůzku s hráčovým agentem, aby projednali budoucnost hráče i klubu. Rodriguez má v AC platnou smlouvu do roku 2021.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.