Spojte se s námi


Serie A

V Serii A začíná na konci tabulky přituhovat. Které týmy se zachrání?

Publikováno

dne

Po překvapivé výhře Frosinone Calcio se Sampdorií Janov 1:0 se situace na konci tabulky ještě více zdramatizovala. Bologna doma pouze remizovala s Janovem CFC 1:1 a nadále pokračuje v neúspěších během bojů o záchranu. Už je přitom nejvyšší čas začít sbírat body.

Zatím Bologni nepomohla ani výměna trenéra, kdy Filippa Inzaghiho vystřídal Siniša Mihajlovič. K novému kouči vzhlížejí fanoušci s velikou nadějí, že tento klub v Serii A zachrání. Jenže v neděli přišla další bodová ztráta, remíza je totiž na domácím hřišti pro tento tým málo. Zatím to vypadá, že kvalita kádru neodpovídá herní úrovni soutěže a na novém trenérovi je, aby tento tým hlavně psychicky pozvedl.

Vypadá to, že nabrat ztracené sebevědomí bude chvíli trvat, ale vedení tohoto klubu udělalo dobře, že tuto změnu provedlo, protože Filippo Inzaghi dostal hodně času a k lepším výsledkům to rozhodně nevedlo. Kromě jasně poslední Verony se můžou zachránit všechna ostatní mužstva, která se pohybují na dně tabulky. Bude záležet na současné formě jednotlivých mužstev a jejich mentální síle, která je v boji o záchranu vždy potřebná.

Ani na opačném pólu tabulky není o napětí nouze. I když Inter Milán vyhrál v Parmě 1:0, tak boj o třetí a čtvrté místo zaručující Ligu mistrů bude ještě hodně dramatický. Také kandidátů o další místa zajišťující Evropskou ligu je hodně a míst rozhodně méně než mužstev, které na postup do soutěže mají potenciál. Mistrovský titul si Juventus Turín vzít už určitě nenechá, alespoň boj o Evropu tak italským fanouškům zrychluje tep. Druhá Neapol remizovala ve Fiorentině 0:0 a na první místo ztrácí propastných 11 bodů. Na druhou stranu může zůstat klidná, neboť před třetím Interem Milán má náskok devíti bodů.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.