Spojte se s námi


Liga mistrů

Manchester United nedokázal vyhrát, a tak se jeho šance na postup výrazně snížily

Publikováno

dne

Manchester United prohrál poprvé od nástupu Solskjaera, a to zrovna v tu nejméně vhodnou chvíli. Rudí ďáblové navíc dohrávali bez vyloučeného Francouze Pogby. V Parku Princů budou muset dotahovat náskok, který si PSG vytvořilo.

Zdroj: uefa.com

První šanci viděli fanoušci v šesté minutě, když za hranicí velkého vápna vystřelil Angel Di Maria, jenže jeho střela jen těsně minula bránu Davida de Gey.

Manchester United si vytvořil svoji první větší šanci v 9. minutě. Gianluigi Buffon však dokázal střelu Rashforda vyrazit na rohový kop.

Ve 28. minutě se dostal za obranu Manchesteru United Kylian Mbappe, jenže nedokázal trefit bránu. Situace však zaváněla ofsajdem, takže v případě gólu by byla celá situace s největší pravděpodobností prozkoumána videorozhodčím. Nádhernou přihrávkou se blýskl Draxler.

V prvním poločase udělil hlavní rozhodčí pět žlutých karet (Pogba, Young, Kimpembe, Draxler, Bernat). Více se toho již nestalo, a tak se kluby rozešly do kabin smírně za bezbrankového stavu.

První gól přinesla již osmá minuta druhého poločasu. Bývalý hráč Red Devils Angel Di Maria zahrál rohový kop, který si našel stoper Kimpembe, a ten poslal míč za záda de Gey.

Druhý gól přišel již v 60. minutě. Angel Di Maria si připsal druhou asistenci, když na jeho skvělou přihrávku zareagoval Mbappe, který již neměl problém skórovat.

Tři minuty poté se dostal do úniku Mbappe, jenže teď ho skvěle vychytal se Gea. V 65. minutě měl šanci Bernat, avšak znovu byl připraven španělský brankář, který míč vyrazil na rohový kop.

V 82. minutě se do první větší šance ve druhém poločase dostal i Manchester United, jenže Herrera střelou ze střední vzdálenosti netrefil bránu Buffona.

V 89. minutě obdržel druhou žlutou kartu v zápase Paul Pogba, takže musel jít do sprch o něco dříve, než jeho spoluhráči. Pogba bude muset vynechat odvetu, která se odehraje za tři týdny. Zápas navíc nedohrál ani Lingard, ani Martial, oba kvůli zranění.

Na Old Trafford se toho již více nestalo, a tak zaslouženě vyhrál francouzský klub 2:0. V odvetě bude mít Manchester United co dělat, aby dotáhl dvougólový náskok PSG.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.