Spojte se s námi


Premier League

Harry Kane se stal anglickým hráčem roku! Ocenění pro nejlepšího hráče do 21 let bral Calvert-Lewin

Publikováno

dne

V pětadvaceti letech má Harry Kane nejlepší část kariéry ještě před sebou, ale už teď má na svém kontě řadu úspěchů. Po druhé v řadě se stal nejlepším anglickým hráčem roku. V kategorii do 21 let se stal nejlepším hráčem Calvert-Lewin.

V roce 2018 se Harry Kane představil s Anglií na Mistrovství světa v Rusku, kde s ní obsadil čtvrtou příčku. V souboji o třetí místo se Anglie střetla s největším překvapením šampionátu – Chorvatskem. Tým Garetha Southgatea utkání po prodloužení prohrál 1:2 a musel se tak spokojit se čtvrtou pozicí. Harry Kane na šampionátu odehrál šest zápasů, ve kterých si připsal šest gólů, což ho pasovalo do pozici nejlepšího střelce mistrovství světa.

Hurikán patří mezi nejlepší hráče na svém postu. Mauricio Pochettino může být velmi rád, že takového hráče ve svém týmu má. Pro Tottenham je nepostradatelný, avšak Spurs se teď bez něj budou muset na nějakou dobu obejít, protože má problémy s kotníkem.

Harry Kane se už dvakrát stal nejlepším střelcem Premier League a je na velmi dobré cestě stát se jedním z nejlepších střelců celé historie. V probíhající sezóně si připsal čtrnáct ligových gólů, což ho řadí na dělené první místo s Aubameyangem a Salahem. Celkově má na svém kontě 175 ligových startů, ve kterých si připsal 122 gólů a osmnáct asistencí.

Kane je už nyní kapitánem národního týmu. Pokud už bude zdravý, tak s ním bude mít česká reprezentace v březnu velké problémy.

Ocenění pro nejlepšího anglického hráče do 21 let si převzal Calvert-Lewin, který hraje v anglickém Evertonu.

Calvert-Lewin má 21 let a už nyní patří mezi nejlepší hráče Karamelek. V Premier League si zatím Calvert připsal 63 utkání, ve kterých se prosadil devětkrát. Ale hned do dvaatřiceti zápasů nastoupil jako střídající hráč.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.