Spojte se s námi


Premier League

Vrátí se Alexis Sánchez do Arsenalu? Podle britských médií to možné je

Publikováno

dne

Bývalá hvězda Arsenalu a současný hráč Manchesteru United by se mohl vrátit do Arsenalu. U Red Devils se mu nedaří a návrat ke Kanonýrům by mu mohl výrazně pomoct. Dojde k tomuto velkému comebacku, nebo ne?

Alexis od svého příchodu na Old Trafford vstřelil v lize pouze 3 góly a odehrál 22 zápasů. V Arsenalu měl Chilan výrazně lepší statistiky a také toho odehrál podstatně více. Začalo se tak spekulovat i o jeho návratu.

Bývalá hvězda Arsenalu Paul Merson navrhl výměnu Sáncheze za Özila. Německý středopolař už nepatří mezi klíčové hráče týmu Unaie Emeryho. Arsenal pod novým trenérem hraje jinak, než tomu bylo za Wengera.

Özil se včera konečně představil poprvé od svého uzdravení, když nastoupil do zápasu v Evropské lize proti Karabachu a pokud Němec nebude v základní sestavě v ligovém zápasu proti Southamptonu, tak je něco špatně.

Dnes ráno vyšel v britském deníku express.co článek, kde Alexis individuálně trénuje po zranění.

                                                                                                                                                                       zdroj: https://www.express.co.uk

Sánchezova tržní hodnota podle webu Transfermarkt.com od ledna klesla o 15 milionů eur. A teď se pohybuje okolo 55 milionů eur. Alexis by se navíc do týmu Emeryho rozhodně hodil a ve spolupráci s Aubameyangem by se Kanonýři mohli posunout zase o něco víš. Otázkou je, jestli se jedná pouze o spekulace, nebo je jeho návrat na sever Londýna reálný.

Další otázkou je, jestli by Chilana přijali fanoušci Kanonýrů, kteří se dělí na dvě skupiny. Jedna by si návrat Alexise přála, ta druhá by ho v týmu nechtěla za žádnou cenu. Samozřejmě rozhodující slovo bude mít vedení týmu v čele s Emerym.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.