Spojte se s námi


Serie A

Preview: Schickův AS Řím dnes doma přivítá Chievo, které je poslední s mínus dvěma body

Publikováno

dne

AS Řím zatím neprožívá vydařený vstup do sezony, protože po třech zápasech má na svém kontě „pouze“ čtyři body. V minulém kole hrál AS Řím proti AC Milán a Patrick Schick odehrál celý zápas. Chievo je na tom podstatně hůř, protože po třech zápasech má mínus dva body.

AS Řím neprožívá vysněný úvod sezony a momentálně je na desáté příčce. V minulém kole prohráli na půdě AC Milán 2:1, ale rozhodující gól dostal Řím až v 95 minutě. Římané potřebuje dnešní zápas proti Chievu zvládnout, proto, že potřebují v lize začít vyhrávat a proto, že se musí psychicky zvednout před středečním zápase v Lize mistrů proti Realu Madrid. Navíc Chievo z posledních dvaceti venkovních zápasů hned třináctkrát prohrálo. Doufejme, že dnes se v základní sestavě znovu objeví Patrick Schick a dokáže pomoct svému týmu k vítězství.

Chievo prožívá katastrofální úvod sezony. Nejen, že se jim herně nedaří, ale ještě k tomu jim italský svaz udělil pokutu ve výši 200 tisíc euro a odečetl jim tři body, takže tím pádem mají po třech zápasech mínus dva body. Důvodem jsou podvody v účetnictví, ale něco podobného se jim stalo již v minulé sezoně. V zápase proti Římu nemají moc šancí na úspěch, asi budou spoléhat na protiútoky a budou potřebovat pořádnou dávku štěstí.

Zápas začíná ve 12:30 a myslím si, že AS Řím potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip Ruik Football : Vítězství AS Řím – kurz: 1.23, počet gólů v zápase – 1-5- kurz: 1.18

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.