Spojte se s námi


Fotbal

Inter vs. Atalanta: Preview a tipy na sázení

Sobotní fotbalový program nabídne souboj v rámci Serie A o Ligu mistrů. Inter Milán bude hájit třetí místo, zatímco Atalanta potřebuje udržet teoretické šance na TOP 4. Co od utkání očekávat?

Publikováno

dne

Sobotní fotbalový program nabídne souboj v rámci Serie A o Ligu mistrů. Inter Milán bude hájit třetí místo, zatímco Atalanta potřebuje udržet teoretické šance na TOP 4. Co od utkání očekávat?

Inter zatím může a také září pozitivní náladou, v týdnu obhájil italský pohár, před týdnem postoupil do finále Ligy mistrů. Sobotní duel s Atalantou pak bude přímou bitvou o Ligu mistrů, přičemž domácím stačí k jistotě TOP 4 jediný bod.

Naopak Atalanta musí bodovat, ideálně vyhrát. Z pátého místa ztrácí na čtvrté AC Milán tři body. Do konce zbývají dvě kola a AC má o dva góly lepší skóre. Celek z Bergama navíc vyhrál jediné z posledních tří kol.

Klíčové postavy Interu

Milánské táhne Lautaro Martínez, argentinský útočník a reprezentant nasázel 27 gólů a desetkrát asistoval. Střední záložník a mistr Evropy s Itálií Nicolo Barella skóroval osmkrát a přidal deset asistencí.

Klíčové postavy Atalanty

Hosté se zase spoléhají na Ademolu Lookmana, hbitý anglický křídelník vstřelil 15 gólů a šestkrát asistoval. Úplně stejnou bilanci drží i útočník Rasmus Højlund, kterému v rodné zemi říkají dánský Erling Haaland.

Prediction

Inter se spoléhá na gólový útok, se 67 zásahy ho má po Neapoli druhý nejlepší v Serii A. Více než jednou skóroval v šesti z posledních osmi utkání, kupříkladu Hellasu Verona dal dokonce šest branek.

To vůbec nehraje do karet Atalantě, která v obraně dlouhodobě hoří. 43 obdržených gólů je nejhorší číslo z ligové TOP 7. Čisté konto navíc neudržela již 11 utkání, ve kterých v průměru inkasovala 1,36 branek.

S ohledem na velkou pohodu v kádru Interu, kterou ještě podpořil triumf v poháru, a defenzivnímu trápení Atalanty očekávám, že rozjetá domácí ofenziva soupeře přejede a Inter si pojistí TOP 4.

Zdroj: Whoscored, Inter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.