Spojte se s námi


Fotbal

Liverpool vs. Fulham: Preview a tipy na sázení

Středeční fotbalový program nabídne utkání Liverpoolu s Fulhamem. Domácí se poprvé v sezóně rozjeli a vypadá to, že se pokusí ještě probojovat do TOP 4. Co od jejich domácího klání očekávat?

Publikováno

dne

Středeční fotbalový program nabídne utkání Liverpoolu s Fulhamem. Domácí se poprvé v sezóně rozjeli a vypadá to, že se pokusí ještě probojovat do TOP 4. Co od jejich domácího klání očekávat?

Liverpool dokázal vyhrát poslední čtyři kola, byť tři z nich s velkými nervy v závěru utkání, díky čemuž se posunul na páté místo tabulky. Musí se ale dívat i za sebe, sedmá Aston Villa ztrácí pouhé dva body.

Fulham už ročník pouze dohrává ve středu tabulky, navíc bez hlavní opory Aleksandara Mitroviče, který dostal trest na osm utkání. Nyní je po dvou prohrách v řadě desátý a na evropské poháry ztrácí devět bodů.

Klíčové postavy Liverpoolu

Reds se spoléhají na produktivního Mohameda Salaha, egyptský křídelník nasázel již 28 gólů a na 11 nahrál. Do slušné formy se po zranění dostává Diogo Jota, aktuálně je na pěti gólech a osmi asistencích.

Klíčové postavy Fulhamu

Hosté v nepřítomnosti Mitroviče nemají skutečného lídra, křídelník Willian je nyní na třech gólech a čtyřech asistencích. Po táhlém zranění se do formy dostává Harry Wilson, z křídla udeřil třikrát a dvakrát asistoval.

Prediction

Liverpool se dlouhodobě spoléhá na gólový útok a jinak tomu není ani po odchodu Sadia Maného. Reds mají se 65 góly třetí nejlepší útok soutěže, v posledních pěti kolech si drží průměr 3,4 zásahů na kolo.

To se vůbec nehodí Fulhamu, jenž má se 45 inkasovanými góly po Tottenhamu druhou nejhorší defenzivu v TOP 12 Premier League. Venku neudržel čisté konto již pět zápasů, během nichž v průměru obdržel dvě branky.

S ohledem na rozjetý Liverpool, především po ofenzivní stránce, faktor Anfieldu i motivace zabojovat o Ligu mistrů a i vzhledem k trápení útoku Fulhamu bez Mitroviče očekávám, že Reds vyhrají minimálně o dva góly.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.