Spojte se s námi


Fotbal

Bayern se po debaklu na půdě Manchesteru City nevzdává. Stále máme šanci, věří Müller. Jak vidí ideální scénář?

Mělo to být jakési předčasné finále. Zápas dvou gigantů. Jenže se z něj vyklubala poměrně jednoznačná záležitost, když duel jasně ovládl Manchester City. Bayern Mnichov tak čeká v odvetě těžká práce, musí dohnat třígólové manko. Naděje však umírá poslední.

Publikováno

dne

Mělo to být jakési předčasné finále. Zápas dvou gigantů. Jenže se z něj vyklubala poměrně jednoznačná záležitost, když duel jasně ovládl Manchester City. Bayern Mnichov tak čeká v odvetě těžká práce, musí dohnat třígólové manko. Naděje však umírá poslední.

Středeční program Ligy mistrů nabídne odvetu mezi Bayernem Mnichov a Manchesterem City. První zápas ovládl anglický celek až nečekaně vysokou výhrou 3:0. Bavorský gigant byl v zápase horší a má v odvetě co napravovat a hlavně co dohánět.

Že by se Bayernu ve fotbalových kruzích kdovíjak věřilo, že by to měl zvládnout? To zrovna ne. Jenže naděje umírá poslední a své o tom vědí i v Mnichově. Navíc už jsme viděli i ve vyřazovací fázi Ligy mistrů různé šílené obraty. PSG by mohlo vyprávět.

Ostatně i v Manchesteru jsou před odvetou obezřetní. Vědí, že jakékoliv podcenění či zpohodlnění může být přímou cestou pryč ze soutěže. Obzvláště proti Bayernu, který má stále velice kvalitní kádr a který si vždy věří a nevzdává se.

Navíc tu je faktor Allianz Arena. Statistiky z posledních let mluví jasně – od začátku sezony 2019/20 vyhrál Bayern doma 16 z 18 zápasů Ligy mistrů, z toho hned osm o tři či více gólů. Doma navíc Bayern v této sezoně Ligy mistrů ještě neinkasoval. Základ by tedy byl.

O tom, že Bayern umí zvrátit prakticky jakýkoliv stav, by mohli Citizens vyprávět i městští rivalové z Manchesteru United. Ti se o tom přesvědčili v minulé dekádě.

A že se Bavoři rozhodně nehodlají vzdát, to potvrzuje také Thomas Müller, legenda největšího německého klubu. „Věříme, že stále máme šanci. Musíme mít dobrý start. Možná by mohlo stačit vedení 1:0 po první půli,“ říká v rozhovoru.

„Nemusíme vést 3:0 po deseti minutách. Ale musíme skórovat a postupně v tom pokračovat. Pokud dáme druhý gól v 80. minutě, stále budeme mít 15 minut. Věřím, že je to možné,“ dodal.

Zdroj: SPORT1, Twitter, Bayern Mnichov, UEFA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.