Spojte se s námi


Fotbal

VIDEO: Obrovské nepokoje v Neapoli! Takhle se fanoušci Frankfurtu poprali s policií

Zápas Neapole s Frankfurtu měl velice nepříjemnou předehru. Vyhlášení němečtí fanoušci totiž dorazili do Itálie tradičně v obrovském počtu, jenže následně začalo lynčování města.

Publikováno

dne

Zápas Neapole s Frankfurtu měl velice nepříjemnou předehru. Vyhlášení němečtí fanoušci totiž dorazili do Itálie tradičně v obrovském počtu, jenže následně začalo lynčování města.

První zápas ve Frankfurtu skončil výhrou Neapole 2:0. Němečtí fanoušci chtěli jet podpořit svůj tým, aby to v Itálii otočil.

Jenže po loňských zkušenostech na Barceloně a i nepokojích před prvním zápasem italské ministerstvo zakázalo prodej dalších vstupenek hostujícím fanouškům. Vedení klubu se na protest vzdalo všech vstupenek.

Jenže fanoušci Frankurtu přicestovali do Neapole i bez vstupenek a začaly se dít věci. Rowdies začali zapalovat auta a demolovat restaurace a bary.

Do akce byla nasazena zásahová jednotka, které se však fanoušci Frankfurtu postavili. Navíc se spojili s chuligány spřáteleného klubu Atalanta Bergamo a zaútočili na policii. V ulicích Neapole tak probíhala bitka mezi oběma stranami.

S fanoušky Frankfurtu na výjezdech skutečně není nuda. Minulý rok v Evropské lize zaplavili Barcelonu, vykoupili lístky domácích permanentkářů a na Camp Nou dorazilo 30 000 fanoušků v bílém.

Před finále v Seville na Ramón Sanchéz Pizjuán se poprali s fanoušky Rangers a také demolovali restaurace a bary.

Před odvetou osmifinále Ligy mistrů dorazili fanoušci Frankfurtu v úterý večer na hlavní nádraží v Neapoli, odkud byli v autobusech odvezeni za eskortu policie na hotel. Po cestě byly autobusy napadeny fanoušky Neapole, kteří na jedoucí autobus házeli světlice a další předměty.

Zdroj: Ultras, Twitter, BILD

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.