Spojte se s námi


Fotbal

Slovan Bratislava vs. Zrinjski Mostar: Preview a tipy na sázení

Slovan Bratislava ve čtvrtek čeká play-off Evropské konferenční ligy, na domácí půdě bude muset dohánět jednogólovou ztrátu proti Zrinjski Mostar. Co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Publikováno

dne

Slovan Bratislava ve čtvrtek čeká play-off Evropské konferenční ligy, na domácí půdě bude muset dohánět jednogólovou ztrátu proti Zrinjski Mostar. Co od utkání očekávat a na co si vsadit?

Start pohárové sezóny Slovanu je plný vzletů a pádů. Na úvod se štěstím postup přes Dinamo Batumi, následně propad do Evropské ligy po celkové prohře s Ferencvárosem a další propad do play-off Konferenční ligy s Olympiakosem.

Naopak Mostar píše pohádku. Po konci v Lize mistrů s Tiraspolem ve druhém předkole Konferenční ligy vyřadil Tiranu, následně i Tobol Kostonaj a vše podtrhl domácí výhrou nad Slovanem Bratislava.

Na straně domácích září křídelník David Hrncar, autor pěti branek a jedné gólové přihrávky. Arménský reprezentant a ofenzivní univerzál Tigran Barseghyan se trefil třikrát a dvakrát asistoval, zálohu pozvedl zkušený Juraj Kucka.

Hosté se spoléhají na bosenského reprezentačního reprezentačního útočníka a kapitána týmu Nemanja Bilbija, letos se trefil čtyřikrát. Talentovaný chorvatský ofenzivní záložník Niko Jankovic se chlubí bilancí 2+2.

Slovan se opírá o gólový útok, více než jednou skóroval ve čtyřech z posledních pěti utkání, z toho jednou proti Olympiakosu.

Mostar zase dobře brání, v posledních čtyřech zápasech inkasoval jen dvakrát, zatímco skóroval sedmkrát.

S ohledem na střeleckou formu Slovanu i zkušenosti s pohárovými zápasy si myslím, že Slovan v bouřlivém domácím prostředí vyhraje.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.