Spojte se s námi


Fotbal

Mbappé, ty zku***syne! Fanoušci Realu Madrid při oslavách LM nezapomněli na odmítnutí Francouze

Fanoušci Realu Madrid zažili týden jako na horské dráze. Nejprve obrovské zklamání z nepříchodu Kyliana Mbappého, později neuvěřitelná radost z vítězství v Lize mistrů. Při oslavách tak obě emoce spojili dohromady.

Publikováno

dne

Fanoušci Realu Madrid zažili týden jako na horské dráze. Nejprve obrovské zklamání z nepříchodu Kyliana Mbappého, později neuvěřitelná radost z vítězství v Lize mistrů. Při oslavách tak obě emoce spojili dohromady.

Je to vlastně trošku paradox. Ještě minulý týden byl Mbappé fanoušky milován a považován za vlastního hráče, Santiago Bernabéu mu dokonce tleskalo při osmifinále Ligy mistrů, ačkoliv Realu Madrid vstřelil gól.

A teď je nepřítelem číslo jedna a jedním z nejvíce nenáviděných hráčů. Čím si to zasloužil? S Realem Madrid se dohodl na smlouvě, dal mu slib, že podepíše, ale chtěl počkat po skončení sezóny. Dokonce měl v zimě přijmout část podpisového bonusu, nic nenasvědčovalo tomu, že by neměl hrát za Bílý balet.

Jenže své rozhodnutí tak dlouho natahoval, až začli být v Madridu nervózní. Mezitím si tak Real nechal odejít Erlinga Haalanda, o kterého měl také zájem, jelikož měl domluvený příchod Mbappého. Francouz měl po posledním zápase oznámit konec v PSG, prezidentovi Florentinu Pérezovi ale zničehonic přestal zvedat telefony a neoznámil, co se děje.

Nakonec přijmul astronomickou nabídku PSG, která jej zabezpečila na několik životů dopředu, Pérezovi poté poslal „chabou“ SMS. Média poté přinesla zprávu z hráčova okolí, že Real Madrid jen využil, aby PSG co nejvýše navýšilo svou nabídku.

Fanoušci Los Blancos jej tak mají za zrádce, který neumí držet své slovo a navíc mu více záleží na penězích než na dětských snech. Právě o tom totiž neustále mluvil, že hrát za Real Madrid je jeho dětský sen. A když tu příležitost měl, zvolil raději mastnou smlouvu.

Pro fanoušky Realu Madrid je tak mrtvým mužem a na Santiago Bernabéu už by neměl nikdy vkročit. To dali najevo i při oslavách Ligy mistrů.

Když hráči vystoupali na pódium na náměstí Cibeles, vzal si mikrofon kapitán Marcelo. Chtěl poděkovat fanouškům za podporu, když jej hned v zárodku přerušil sborový pokřik: „Mbappé, hijo de puta!“ tedy v překladu „Mbappé, ty zku***syne!“.

Marcelo jen mávnul rukou a nechal fanoušky zpívat, co chtějí. O chvilku později ale nenávist přerušil a raději rozjel chorál „Como no te voy a querer“.

Zdroj: Real Madrid, Twitter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.