Spojte se s námi


Fortuna liga

Odchody ze Slovácka? Musíme nahradit Jurečku a možná i Sadílka, říká trenér Svědík

Se Slováckem zažil největší úspěch své kariéry a do jiného týmu se dle svých slov zatím nechystá. Jaké jsou jeho pocity po oslavách poháru a s čím se půjde do nové sezony?

Publikováno

dne

Se Slováckem zažil největší úspěch své kariéry a do jiného týmu se dle svých slov zatím nechystá. Jaké jsou jeho pocity po oslavách poháru a s čím se půjde do nové sezony?

Ročník 2021/22 dopadl výborně. V lize se Slovácku dařilo a čtvrtá příčka je více než zasloužená. Vrcholem sezony bylo pohárové finále a zisk první trofeje v historii klubu.

„Vždycky jsem si přál něco takového zažít a bylo to fakt úžasné. Ani jsem to nečekal. Od předávání poháru s fanoušky na hřišti, přes cestu na náměstí, kde bylo pódium, až po večeři s majitelem a následné oslavy v barech,“ řekl v rozhovoru pro iSport.

Fotbalovým zákulisím se nesla informace, že má za Slovácka namířeno do Sparty. Dle svých slov ale oficiální nabídku nedostal a v klubu setrvá.

S klubem má velké plány. Zahraje si předkola Evropské ligy a v případě neúspěchu má druhou šanci v Evropské konferenční lize.

„Nejspíš se dostaneme do třetího předkola Evropské ligy, a to je pro trenéra velmi zajímavé. Proč to nezkusit. Musíme hledat náhradu za Jurečku, možná i za Sadílka. Plus další hráče, aby nám zapadli do systému hry. Doufám, že na to bude reagovat i vedení.

Chceme postavit co nejsilnější kádr, abychom obstáli v Evropě a neměli problémy v lize. Je to výzva i zodpovědnost vzhledem ke koeficientu našeho fotbalu. Mrzelo by mě, kdyby to dopadlo jako minulý rok,“ dodal.

Obhajoba takových úspěchů bude opravdu náročná. Oproti dřívějším sezonám je ale jisté, že se Slováckem se zkrátka musí počítat.

Zdroj: iSport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.