Spojte se s námi


Fotbal

Blíží se velký návrat? Chelsea usiluje o příchod Hazarda

Fotbaloví fanoušci se možná mohou těšit na velký návrat Edena Hazarda. O belgického fotbalistu stojí anglická Chelsea. Právě tam by mohl Hazard opět nastartovat svou kariéru.

Publikováno

dne

Fotbaloví fanoušci se možná mohou těšit na velký návrat Edena Hazarda. O belgického fotbalistu stojí anglická Chelsea. Právě tam by mohl Hazard opět nastartovat svou kariéru.

Kariéra Edena Hazarda je v Realu Madrid v obrovském útlumu. Zatímco do Španělska přicházel jako velká hvězda, nyní se na hřiště prakticky nedostává.

Je pravda, že Hazarda od jeho přestupu trápí četná zranění, která jeho výkony poznamenala. Nicméně i když byl Belgičan fit, ani zdaleka se jeho výkony neblížily těm, na jaké byly zvyklí fanoušci v Chelsea.

Nyní to vypadá tak, že Hazard nabírá odehrané minuty jen v jednotkách, za tři sezóny v Madridu pak vstřelil jen čtyři branky. Pro představu, když Hazard odcházel z Chelsea, dokázal v ligové sezóně nastřílet 16 branek a k tomu přidal 15 asistencí. Na to vše mu stačilo 37 utkání.

Samotný hráč tak s madridským klubem hledá cestu, jak znovu nastartovat jeho kariéru. A zdá se, že jednou z variant by mohl být jeho návrat do Chelsea formou hostování. Dojde tak k velkému návratu?

Dle zpráv, které přinesl Ramon Alvarez, by tomu tak mohlo být. Případný odchod Hazarda navíc má otevřít dveře jiné větší hvězdě jakou je Erling Haaland nebo Kylian Mbappé.

Hazardův Real se v sobotu utká v ligovém utkání na hřišti Raya Vallecana. Real Madrid navíc hraje i play off Ligy mistrů, to by minutám Edena Hazarda mohlo pomoci kvůli většímu rozložení herní vytíženosti.

Zdroj: Ramon Alvarez, Tribuna, Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.