Spojte se s námi


Fotbal

Gambie vs. Tunisko: Preview a tipy na sázení

Tunisko uzavře cestu skupinovou fází Afrického poháru národů utkáním s podceňovanou Gambií. Nečekaně půjde do utkání z horší pozice a pokud chce mít jistý postup, mělo by vyhrát.

Publikováno

dne

Tunisko uzavře cestu skupinovou fází Afrického poháru národů utkáním s podceňovanou Gambií. Nečekaně půjde do utkání z horší pozice a pokud chce mít jistý postup, mělo by vyhrát.

Gambie patří k příjemným překvapením turnaje, po dvou kolech skupinové fáze je v čele své tabulky a k jistotě postupu jí stačí v posledním utkání neprohrát. Na kontě má čtyři body za výhru 1:0 nad Mauritánií a remízu 1:1 s Mali.

Tunisko si naopak v papírově hodně lehké skupině koleduje o vypadnutí. Mauritánii sice rozdrtilo 4:0, s Mali však prohrálo 0:1 a pokud chce pomýšlet na první místo a lepší pozici do play-off, musí ve čtvrtek zvítězit.

V obou gólech Gambie na turnaji měl prsty Musa Barrow hrající v Serii A. V prvním kole rychlý křídelník asistoval, v druhém proměnil v devadesáté minutě penaltu. V obraně řádí urostlý Omar Colley ze Sampdorie Janov.

Ve druhém utkání skupinové fáze se dařilo Wahbi Khazrimu, největší hvězda Tuniska dala dva góly a jednou asistovala. Jednou se z přesného zásahu radoval hrotový útočník Seifeddine Jaziri.

Gambie se stejně jako spousta výběrů na turnaji trápí v útoku, více než jednu branku dala v jediném z posledních osmi zápasů.

Naopak dlouhodobé výkony Tuniska potvrzují, že výbuch z prvního kola AFCONu byla náhoda. Vždyť Tunisko dalo v pěti z posledních osmi utkání minimálně dva góly.

S ohledem na výborně fungující útok Tuniska doporučuji vsadit na jeho výhru.

Tip na sázení l Výhra Tuniska v kurzu 2,12 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.