Spojte se s námi


Fotbal

Tottenham vs. Leeds: Preview a tipy na sázení

Tottenham přivítá v rámci dvanáctého kola Premier League Leeds. Souboj dvou trpících se celků se odehraje v neděli, kdo vezme důležité tři body a získá pohodu do dalších dní?

Publikováno

dne

Tottenham přivítá v rámci dvanáctého kola Premier League Leeds. Souboj dvou trpících se celků se odehraje v neděli, kdo vezme důležité tři body a získá pohodu do dalších dní?

Tottenham po dobrém vstupu do sezóny přestal sbírat body, což odnesl hlavní trenér Nuno Espirito Santo. Antonio Conte má co napravovat, Kohouti ze sedmé příčky ztrácí na pátý Arsenal již čtyři body.

Leeds je na tom ještě podstatně hůře. Po loňském parádním ročníku, kdy to vypadalo na evropské poháry, jsou Pávi letos až patnáctí. Na sestupové příčky mají náskok pouhých tří bodů.

V dresu Spurs se zatím trápí Harry Kane, v lize dal doposud jediný ligový gól. To Korejec Heung Min Son se trefil hned čtyřikrát a jednou asistoval, v dobré formě je též Pierre Emile Hojbjerg.

Hosté se letos spoléhají na Raphinhu, brazilský kouzelník dal zatím pět gólů v rámci Premier League. Prostor začíná dostávat i devatenáctiletý útočník Joe Gelhardt, ve dvou zápasech zaznamenal jednu asistenci.

Tottenham se trápí v ofenzivě, gól nedal už tři ligová kola. To samé platí o Leedsu, jenž má čtvrtou nejhorší ofenzivu soutěže (11 vystřelených gólů).

S ohledem na zvednuté sebevědomí Kanea po úspěšné reprezentační pauze si myslím, že Tottenham vyhraje.

Tip na sázení l Výhra Tottenhamu v kurzu 1,79 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.