Spojte se s námi


Fotbal

Trenér Feyenoordu: Víme, co čekat od Čechů, pamatujeme si Euro. Ale neměli bychom ze Slavie dělat větší tým, než je

Souboj červenobílých celků nabídne duel Feyenoordu se Slavií Praha. Určitý respekt mají ze sešívaných i v Nizozemsku, avšak ne přehnaný, jak uvádí trenér Arne Slot.

Publikováno

dne

Souboj červenobílých celků nabídne duel Feyenoordu se Slavií Praha. Určitý respekt mají ze sešívaných i v Nizozemsku, avšak ne přehnaný, jak uvádí trenér Arne Slot.

Slavia vstoupila do své skupiny Konferenční ligy vítězstvím 3:1 nad Unionem Berlín, Feyenoord naopak pouze remizoval 0:0 s Maccabi Haifou.

Trenér Slot už zkušenosti s českým fotbalem má. Loni vyřadil s Alkmaarem Viktorii Plzeň, nyní se utká se Slavií.

„Teď budeme hrát s ještě lepším týmem. Je to tým, který byl v minulé sezoně v české lize neporažen. Myslím, že v Nizozemsku všichni víme, co čekat od českých soupeřů, protože si pamatujeme Euro,“ připomněl na tiskové konferenci Slot výhru české reprezentace 2:0 nad Oranjes.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského mají podle něj velkou sílu, na kterou si Feyenoord musí dávat pozor.

„Víme, že Slavia je silná ve střílení gólů. Když jste celou sezonu ve své lize neporažení, ukazuje to vaši sílu. Navíc vyhrála i domácí pohár a začali dobře tuhle sezonu,“ uvedl Slot.

Nizozemský celek se ale podle Slota nemá čeho obávat. Letošní sezónu rozjel skvěle, v Eredivisii je zatím třetí za Ajaxem a Wilemem II, má navíc o zápas méně.

„Slavia je silná, ale neměli bychom z ní dělat větší tým, než je. Union Berlín proti ní dostal červenou kartu. Na druhou stranu v kvalifikaci měla trochu smůlu,“ zakončil Slot.

Zdroj: Česká televize

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.