Spojte se s námi


Bundesliga

Trenér Unionu Berlín vyhlíží Slavii! Jak si ji nastudoval?

Tento týden se hrají evropské poháry všech výkonnostních tříd. Čeští zástupci však na svojí skupinovou premiéru ještě čekají a veřejnost tak bedlivě naslouchala tiskovým konferencím. Na Slavii přijede absolutní nováček na evropském poli, který je ale ostřílený německou Bundesligou.

Publikováno

dne

Tento týden se hrají evropské poháry všech výkonnostních tříd. Čeští zástupci však na svoji skupinovou premiéru ještě čekají a veřejnost tak bedlivě naslouchala tiskovým konferencím. Na Slavii přijede absolutní nováček na evropském poli, který je ale ostřílený německou Bundesligou.

Union Berlín si v německé Bundeslize začal sice kroutit teprve třetí sezónu, ale do prestižní ligy zapadl jako by nic. V letošní sezóně je berlínský celek stále neporažený!

Svěřenci Urse Fishera v německé nejvyšší soutěži zatím třikrát remizovali a jednou vyhráli, v poháru přešli přes třetiligový Türkgücü Mnichov a v play-off o EKL zvládli s čistým štítem dvojutkání s finským týmem KuPS.

Union Berlín s Evropou zatím nemá téměř žádné zkušenosti, ale někteří jeho hráči ano. Co tento klub z Berlína ještě zdobí? V Německu jsou velice známé vánoční koledy zpívané na stadionu Unionu.

Co řekl na adresu Slavie Urs Fisher?

Trenér Unionu dle všeho sledoval i záznamy některých evropských zápasů Slavie. Co z nich vydedukoval?

„Všichni se těšíme, čeká nás hodně sehraný tým, viděl jsem zápasy Slavie s Legií a Ferencvárosem, kde si vytvářela hodně šancí, které ale nedokázala proměnit. Každopádně je to hodně kvalitní tým, nečeká nás nic lehkého.“

„Celý tým Slavie je zajímavý, jsou tam výborné individuality. Stanciu je velmi kreativní a běhavý hráč, hodně kvalitní střední záložník je i Traoré. Plavšić nebo Ekpai jsou velmi rychlí.“

A to Fisher pravděpodobně neviděl ligové zápasy, ve kterých zářil mladičký středopolař Daniel Samek.

Zdroje: SK Slavia Praha, Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.