Spojte se s námi


Fotbal

Everton vs. Burnley: Preview a tipy na sázení

Publikováno

dne

Everton s Burnley obstarají dohrávku čtvrtého kola Premier League. Oba celky jdou do utkání v odlišné roli, zatímco domácí jsou jen dva body za prvním Tottenhamem, hosté doposud bodovali pouze jednou.

Everton je po třech kolech spokojen. Po výhře nad Southamptonem sice remizoval s Leedsem, chuť si ale napravil proti Brightonu (2:0). V tabulce mu se sedmi body patří pěkné šesté místo.

Burnley dle očekávání najdeme na druhé straně tabulky. Po prohrách s Brightonem a Liverpoolem ve třetím kole konečně bodovalo, remíza s Leedsem ho posunula na šestnáctou příčku.

V Evertonu se rychle chytla letní posila Demarai Gray, anglický křídelník dal již dva góly a jednou asistoval. Dobrou formu mají i útočníci Dominic Calvert Lewin a Richarlison, opomenout nelze ani Lucase Digneho.

V kádru Burnley si o větší vytížení řekl Matěj Vydra, když dobrý výkon z reprezentačního zápasu proti Ukrajině podtrhl gólem. V útoku na jeho úkor dostávají přednost Chris Wood a Ashley Barnes.

Everton se spoléhá na gólovou ofenzivu, ve všech čtyřech letošních soutěžních zápasech dal minimálně dva góly.

To Burnley si váží každé trefy, v posledních pěti utkáních dalo pouhé dvě branky.

Vzhledem k dobré formě domácích i pozitivní atmosféře v klubu si myslím, že Everton zápas vyhraje.

Tip na sázení l Everton vyhraje v kurzu 1,74 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.