Spojte se s námi


Bundesliga

Skvělý výkon! Schick soupeře přiměl k vlastní brance a sám jednu vstřelil. Podívejte se, jak si vedl

Bylo to nakonec větší drama, než to zpočátku vypadalo. Bayer Leverkusen však dokázal Augsburg porazit 3:1. Vynikajícím výkonem se na zisku tří bodů podílel Patrik Schick, který odehrál celých 90 minut.

Publikováno

dne

Bylo to nakonec větší drama, než to zpočátku vypadalo. Bayer Leverkusen však dokázal Augsburg porazit 3:1. Vynikajícím výkonem se na zisku tří bodů podílel Patrik Schick, který odehrál celých 90 minut.

Začátek utkání vyšel Leverkusenu na jedničku. Už ve třetí minutě se dostal do vedení. A byl u toho Patrik Schick. Ten totiž dostal přihrávku od Palaciose, nicméně od obránců Augsburgu nedostal příležitost zakončit.

Nicméně Iago byl té dobroty, že namísto Schicka raději uklidil míč do vlastní sítě sám. A že se jednalo o krásný dloubáček!

Ve 14. minutě si dali hosté další vlastenec. Po centru soupeře poslal míč do sítě Niederlechner. Ve 30. minutě však dokázal trefit i správnou bránu a snižoval na 2:1.

Na 3:1 mohl po skvělé asistenci Schicka zvyšovat Diaby, nicméně jednomu z hráčů Leverkusenu byla na videu prokázána hra rukou, gól tak uznán nebyl.

V 75. minutě se už ale Schick do statistik oficiálně zapsal. Při protiútoku se ujal míče, vzal na sebe veškerou zodpovědnost a poslal míč nechytatelně do sítě. Konečně se tedy Leverkusen mohl radovat z vedení o dvě branky.

Jednalo se o důležitou branku, jelikož Augsburg dramatizoval utkání a dokázal místy dostávat Leverkusen pod tlak. Tento gól však zlepšující se výkon soupeře zmrazil. Na konečných 4:1 tak mohl v 82. minutě zvýšit Wirtz.

V závěru zápasu pak mohl Schick ještě jednou skórovat, trefil ale pouze břevno. Přesto si od serveru WhoScored připsal skvělou známku 8.6, která znamená, že byl nejlepším hráčem zápasu.

Zdroj: Twitter, WhoScored, Bundesliga

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.