Spojte se s námi


Fotbal

Jak v Anglii reagují na klubová ocenění Tomáše Součka a Vladimíra Coufala?

Statistiky a i optická výkonnost českých reprezentantů k tomu vybízela. Přesto si Tomáš Souček a Vladimír Coufal museli počkat až do srpna, kdy je na spadnutí začátek nové sezóny Premier League.

Publikováno

dne

Statistiky a i optická výkonnost českých reprezentantů k tomu vybízela. Přesto si Tomáš Souček a Vladimír Coufal museli počkat až do srpna, kdy je na spadnutí začátek nové sezóny Premier League. Jak praví české přísloví: „Kdo si počká, ten se dočká“ a společně se dočkali! Jejich zaměstnavatel totiž konečně přišel s oceněními za minulou sezónu a čeští legionáři ve službách West Hamu se na Twitteru pochopitelně pochlubili nevídaným úspěchem.

Člověk se ani nemůže divit. Oba ještě před několika lety působili v podješťědském Slovanu Liberec a asi nikoho by nenapadlo, že jednoho dne budou oceněni klubem z Premier League.

Pravý obránce Vladimír Coufal od West Hamu získal ocenění za nejlepší přestup sezóny.

To Tomáš Souček získal ocenění hned dvě! To první a vůbec největší, co od londýnského klubu mohl získat, je za nejlepšího Kladiváře (hráče) sezóny. Druhé dostal za nejlepšího klubového střelce, ale zde se dělil s Michailem Antoniem. Oba za sezónu 2020/2021 vstřelili shodně 10 gólů.

Reakce fanoušků

Fanoušci West Hamu si obou českých hráčů celou sezónu nesmírně vážili a hodně je chválili. Stejně tak jejich výkony oceňovaly i prestižní statistické servery. Nyní však přišlo oficiální razítko, díky kterému získávají Coufal i Souček ještě vyšší privilegia a budou pro fanoušky opravdové modly.

Nejprve se podívejme na nejlajkovanější reakce pod příspěvkem Vladimíra Coufala.

„Milujeme tě Vladimíre. Naprosto zasloužené ocenění, byl jsi neuvěřitelná posila, nemohu se dočkat až tě uvidím v nadcházející sezóně,“ napsal fanoušek Kladivářů.

„Sice nejsem fanoušek West Hamu, ale ty jsi byl od svého příchodu po celou sezónu fantastický. Zasloužený, pokračuj!“ napsal příznivec Manchesteru City.

Reakce pod twitterovým příspěvkem Tomáše Součka nejsou příliš odlišné, ale přesto stojí za to, vypíchnout některé pochvaly na adresu nového kapitána české reprezentace.

„Neuvěřitelně skromná osoba – více takových. Doufám, že toto ocenění získáš i v této sezóně,“ vzkázal Součkovi fanoušek Kladivářů.

„Pracoval si neuvěřitelně tvrdě, aby ses stal naším oblíbencem. Minulou sezónu si předvedl několik neuvěřitelných výkonů, snad v nich budeš pokračovat. Skvěle a gratuluji!“

Zdroje: Tomáš Souček, Vladimír Coufal

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.