Spojte se s námi


Fortuna liga

Důležitý krok směrem k záchraně! Mladá Boleslav opět vyhrála a má náskok sedmi bodů

Mladoboleslavští fanoušci mohou být opět více v klidu. Klub již čtvrtý zápas za sebou neprohrál a díky vítězství nad Opavou má náskok na sestupové vody sedm bodů.

Publikováno

dne

Mladoboleslavští fanoušci mohou být opět více v klidu. Klub již čtvrtý zápas za sebou neprohrál a díky vítězství nad Opavou má náskok na sestupové vody sedm bodů.

Zdroj: FK Mladá Boleslav

FK Mladá Boleslav se postupně dostává ze svého strašidelného snu. Klub nebyl daleko sestupu, nyní ale v posledních čtyřech zápasech neprohrál a není daleko k záchraně.

Poslední zápas sehráli mladoboleslavští na domácí půdě proti Opavě, která touto porážkou ztratila jakékoliv iluze o možnosti udržení se v nejvyšší soutěži.

Mladá Boleslav takové potíže s největší pravděpodobností mít již nebude. Tým okolo Marka Matějovského vyhrál 2:0 a navázal tak na vítězství s Teplicemi.

Ještě předtím si tým kouče Karla Jarolíma připsal dvě remízy s Pardubicemi a Příbramí, která se již také blíží jistotě sestupu.

Náskok týmu ze středních Čech na šestnácté Brno je nyní sedm bodů. To má nicméně zápas k dobru.

Kvůli výhře Mladé Boleslavi musí mít hlavou plnou depresivních pocitů v Teplicích. Žlutomodří totiž mají na Brno náskok pouze tři body a existuje možnost, že budou bojovat o udržení do posledního kola.

Zdroj: Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.