Spojte se s námi


Fotbal

Liverpool vs. Real Madrid: Preview a tipy na sázení

Liverpool čeká ve středu zápas sezóny. Na domácí půdě bude dohánět dvougólový náskok Realu Madrid, který doma vyhrál 3:1. Pohlídá si španělský celek i odvetný zápas, nebo to bude ještě drama?

Publikováno

dne

Liverpool čeká ve středu zápas sezóny. Na domácí půdě bude dohánět dvougólový náskok Realu Madrid, který doma vyhrál 3:1. Pohlídá si španělský celek i odvetný zápas, nebo to bude ještě drama?

Zdroj: Crystal Palace FC

Liverpool se do čtvrtfinále probojoval přes německé Lipsko. Dvakrát jej porazil a zaslouženě šel dál. Dařit se mu začalo i v Premier League, kde vyhrál poslední tři zápasy a v tabulce poskočil na šesté místo.

I Real mezi nejlepších osm týmů prošel poměrně s přehledem, dvakrát porazil Atalantu. V lize ztrácí pouhý bod na první Atlético, přičemž v posledním kole ovládl El Clásico po gólech Karima Benzemy a Toniho Kroose.

Oporou Liverpoolu je Mohamed Salah, letos dal skrz všechny soutěže osmadvacet gólů a na čtyři nahrál. Dalších dvanáct gólů a jednu asistenci přidal Diogo Jota, letní posila, která se zatím Kloppovi extrémně vyplácí.

I Real má svého střelce, Karim Benzema nasázel již šestadvacet gólů a na šest přihrál. Do dobré formy se dostal i Vinicius Junior, jenž v prvním zápase s Liverpoolem zazářil dvěma góly, či Toni Kroos, jenž mu na ten první parádně přihrál.

Reds mají stále bohatou marodku, mimo jsou van Dijk, Matip, Goméz, Origi a Henderson, hosté budou bez Hazarda, Vazqueze, Varaneho a Ramose.

Realu se daří na všech frontách, neporažen je již 13 zápasů (11-2-0).

Naopak Liverpool se v domácím prostředí trápí, na Anfieldu vyhrál jen dvakrát z posledních sedmi zápasů (2-0-5).

Vzhledem k tomu, že Real má značně oslabenou obranu a taky proto, že Liverpool potřebuje vyhrát, si myslím, že zvítězí domácí.

Tip na sázení | Liverpool vyhraje v kurzu 2.06 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.