Spojte se s námi


Fotbal

Huddersfield vs. Bournemouth: Preview a tipy na sázení

Bournemouth čeká v úterý důležité utkání v boji o šesté místo v Championship, což je pozice zaručující play-off o Premier League. Poradí si Bournemouth s Huddersfieldem?

Publikováno

dne

Bournemouth čeká v úterý důležité utkání v boji o šesté místo v Championship, což je pozice zaručující play-off o Premier League. Poradí si Bournemouth s Huddersfieldem?

Zdroj: Crystal Palace FC

Huddersfield se v posledních týdnech trápí, vyhrál pouze jednou z posledních devíti zápasů (1-5-3). V tabulce je devatenáctý, přesto má na sestupové příčky náskok osmi bodů. Může tedy být v klidu.

Bournemouth má zase ve svých rukou play-off o Premier League. Nyní je šestý a na sedmý Reading má náskok dvou bodů a utkání k dobru. Navíc se může chlubit dobrou formou, když vyhrál poslední čtyři zápasy.

Oporou domácích je Fraizer Campbell, zkušený hroťák dal sedm ligových gólů a na tři nahrál. Dobré výkony podává i třiadvacetiletý záložník Juninho Bacuna. Měl prsty v sedmi ligových gólech (4+3).

V táboře Bournemouthu stojí za zmínku reprezentant Walesu David Brooks, šikovný křídelník skóroval čtyřikrát, přidal šest asistencí. Dalších třináct tref a devět gólových přihrávek má na kontě odchovanec Chelsea Dominic Solanke.

Huddersfield trápí početná marodka, mimo je Grant, Schindler, Toffolo a Koroma, hosté budou krom Cooka kompletní.

Huddersfield se trápí především v ofenzivě, více než jeden gól nedal již devět kol.

Bournemouth je na tom úplně opačně. Jen jednou z posledních osmi utkání dostal více než jeden gól.

Vzhledem k dobré formě Bournemouthu si myslím, že zápas zvládne a vyhraje.

Tip na sázení | Bournemouth vyhraje v kurzu 1.93 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.