Spojte se s námi


Fotbal

Slovensko vs. Rusko: Preview a tipy na sázení

Slováci do kvalifikační skupiny na MS 2022 nevstoupili zrovna nejlépe. S papírově nejslabšími soupeři skupiny H remizovali a postup se nyní zdá být jako krajně nepravděpodobná záležitost.

Publikováno

dne

Slováci do kvalifikační skupiny na MS 2022 nevstoupili zrovna nejlépe. S papírově nejslabšími soupeři skupiny H remizovali a postup se nyní zdá být jako krajně nepravděpodobná záležitost. Nyní doma přivítají vedoucí Rusko. Jak bude zápas vypadat a na co se vyplatí vsadit?

Zdroj: Pixabay

Slovensko potřebuje utkání bezpodmínečně vyhrát, aby si zachovalo naději na postup na MS 2022. V případě výhry nad Ruskem by Slováci mohli alespoň částečně zapomenout na remízy s Kyprem a Maltou.

Jenže Rusko je sakra těžkým oříškem, které by rádo postoupilo z prvního místa. Ruští fotbalisté úvodní duely kvalifikace zvládli, porazili Maltu 3:1 a silné Slovinsko 2:1.

Zápas se odehraje v City Aréně v Trnavě a budou ho řídit španělští rozhodčí. Historicky ve vzájemných zápasech těchto týmů nepadá příliš mnoho branek. Slovensko se s Ruskem potkalo již 7x – 3x skončilo utkání remízou, 2x se z výhry radovali Slováci a 2x Rusové.

Slováci v kvalifikaci nedali ještě gól ze hry, pouze ze standardních situací. Naopak Rusko všech 5 branek vstřelilo ze hry. Hlavními ruskými zbraněmi jsou hrotový útočník Artem Dzyuba a kreativní záložník Ilzat Akhmetov.

Právě kreativita a efektivita je hlavním problémem našich sousedů. Nejlépe hodnoceným slovenským hráčem kvalifikace je střední obránce Milan Škriniar (7,64).

Na favorizované Rusko je stále relativně vysoký kurz, na který se dle mého názoru rozhodně vyplatí vsadit. Týmově je hostující celek o něco dál než uvadající Slovensko a tento duel by tak měli Rusové vyhrát.

Tip na sázení | Výsledek zápasu – Rusko v kurzu 1,94 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.