Spojte se s námi


Fotbal

Gareth Bale plánuje návrat do Realu Madrid! Jak se k němu vyjádřil na tiskovce?

Gareth Bale šokoval fanoušky Tottenhamu i Realu Madrid! Na tiskovce před utkáním Walesu s Belgií se rozpovídal o svých plánech. Co zaznělo z úst 31letého křídelníka?

Publikováno

dne

Gareth Bale šokoval fanoušky Tottenhamu i Realu Madrid! Na tiskovce před utkáním Walesu s Belgií se rozpovídal o svých plánech. Co zaznělo z úst 31letého křídelníka?

Zdroj: Steindy, CC BY-SA 3.0

Proti hvězdnému hráči povstane v rámci kvalifikace na mistrovství světa 2022 i ta naše. Česká fotbalová reprezentace odehraje zápas proti Walesu za necelý týden a bude se muset obejít bez hráčů, kteří působí v Bundeslize.

Ti mohou startovat kvůli přísným karanténním podmínkám pouze v duelu s Estonskem.

Miláček velšských fanoušků debutoval za národní tým v roce 2006. Od té doby odehrál v reprezentačním dresu 87 zápasů, ve kterých vsítil 33 branek a právě on je hlavní zbraní celého týmu.

V této reprezentační pauze čekají Wales tři zápasy, dva v rámci kvalifikace na mistrovství světa 2022 (Belgie a Česko) a jeden přátelský zápas (Mexiko).

Před utkáním s Belgií se však Bale rozpovídal o své budoucnosti v klubovém prostředí a mnohé asi šokoval! „Hlavním důvodem, proč jsem šel do Spurs, bylo, abych hrál fotbal. Chtěl jsem mít zápasové vytížení před Eurem,“ řekl na tiskové konferenci.

„Plán byl sezóna ve Spurs, po EURU mám v Realu stále platnou smlouvu na jeden rok. Mým plánem je samozřejmě návrat,“ ukončil téma svěřenec Josého Mourinha.

Právě Wales v čele s ním by měl být největším soupeřem naší reprezentace o vytoužené druhé místo v pětičlenné skupině E.

Druhé místo zaručuje postup do baráže o hlavní turnaj. Po prvním místě bychom samozřejmě rádi pošilhávali, ale Belgie je aktuálně jeden vůbec z nejsilnějších týmů na světě.

Zdroje: Twitter – B/R Football, Transfermarkt, Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.