Spojte se s námi


Fotbal

West Bromwich vs. Newcastle: Preview a tipy na sázení

West Bromwich čeká v neděli veledůležitý zápas. Doma přivítá Newcastle, který taktéž bojuje o záchranu. Zvládne Sam Allardyce šestibodový zápas, nebo Newcastle uhasí naděje nováčka na záchranu?

Publikováno

dne

West Bromwich čeká v neděli veledůležitý zápas. Doma přivítá Newcastle, který taktéž bojuje o záchranu. Zvládne Sam Allardyce šestibodový zápas, nebo Newcastle uhasí naděje nováčka na záchranu?

Zdroj: Pixabay

West Bromwich se v posledních týdnech zvedl, prohrál jediný z posledních čtyř zápasů (1-2-1). Přesto se v tabulce nachází na předposlední příčce s devítibodovou ztrátou na nesestupové pozice.

Newcastle se naopak trápí, prohrál tři z posledních pěti utkání (1-1-3). Navíc se mu zranily opory Almirón se Saint-Maximinem. V tabulce je sedmnáctý, ale na sestup má náskok pouhých tří bodů.

Oporou Baggies je Pereira, v lize dal zatím pět gólů, na tři další nahrál. V poslední době tým táhne i stoper Bartley a zimní posila Yokuslu. V bráně najdeme jistého Johnstona.

Když opomeneme zraněné opory, v táboře Newcastlu se asi nejvíce daří Willockovi. Talentovaný záložník dal zatím jeden gól a fanoušci si ho nemohou vynachválit. Soupeřovým obranám dělá problémy i Fraser, především jeho rychlé nohy a dobrý driblink. Letos zatím na tři góly nahrál.

Pro West Bromwich bude nedělní zápas dost možná zápasem sezóny a pozitivem je, že bude mít kouč Allardyce k dispozici kompletní kádr. To hostům krom již zmíněné dvojice bude chybět i Wilson, Schar a Manquillo.

Baggies se doma proti týmům ze spodu tabulky daří, na vlastním stadionu neprohráli jediný zápas s týmem z poslední šestky tabulky.

Newcastle se zase na hřištích soupeřů trápí v koncovce, do 60. minuty zápasu dal na výjezdech jen tři branky.

Vzhledem k tomu, že West Bromwich potřebuje bezpodmínečně vyhrát, myslím si že bude v zápase aktivnější a tudíž bude kopat více rohů.

Tip na sázení: West Bromwich bude kopat více rohů v kurzu 1,99 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.