Spojte se s námi


Fotbal

Co je to za šílenost? Na internet unikl navrhovaný dres Barcelony. Nejhorší na světě, čílí se fanoušci

Každý tým představí před novým ročníkem novou sadu dresů, kterou bude celou následující sezónu používat. Generuje to pro klubovou kasu obrovský příjem, je kolem toho i velká diskuze.

Publikováno

dne

Každý tým představí před novým ročníkem novou sadu dresů, kterou bude celou následující sezónu používat. Generuje to pro klubovou kasu obrovský příjem, je kolem toho i velká diskuze. Návrhy dresů na novou sezónu tak unikají na internet s velkým předstihem. Dres Barcelony pro ročník 2021/2022 se ale šeredně nepovedl.

Zdroj: FC Barcelona

Barcelona už nějaký ten pátek spolupracuje s firmou Nike a nutno podotknout, že dresy Blaugranas byly vždy stylové a moderní.

Jednou vertikální pruhy, podruhé horizontální, pokaždé ale Messi a spol. vypadali na hřišti více než dobře. To ale dost možná v příští sezóně platit nebude.

Tvůrci dresů chtěli spojit většinu historických dresů Barcelony a všechny styly tak vměstnali do jediného dresu. A nedopadlo to vůbec slavně.

Kříž v levé horní části, malé vertikální čáry v pravé horní části a velké vertikální čáry přes většinu dresu. Podklad dresu modrý, k tomu červené rukávy.

„Tohle by měl být design domácího dresu Barcelony pro sezónu 2021/22 podle několika médií specializovaných na sportovní dresy,“ uvádí španělský sportovní kanál Cracks.

Fanoušci Barcelony ale s dresem absolutně nesouhlasí. „Když se svými kolegy uděláte každý část práce sám a pak to dáte dohromady,“ okomentoval dres fanoušek Culés. „Vyjde tohle a začnu fandit Málaze,“ přidal v nadsázce další příznivec Katalánců.

Další ale už si servítky příliš nebrali. „Designér musel být zdrogovaný, když to dělal, to je nejhorší dres na světě,“ komentoval nový dres fanoušek Blaugranas. „Upřímně, tohle je neuvěřitelná blbost,“ zhodnotil suše další příznivec.

Zdroj: Cracks

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.