Spojte se s námi


Fotbal

Bordeaux vs. PSG: Preview a tipy na sázení

Francouzská Ligue 1 vrcholí a soutěž se dostává do své závěrečné třetiny. Souboj o titul je po dlouhé době hodně vyrovnaný. PSG není v ideální pohodě a obhajoba titulu bude náročná.

Publikováno

dne

Francouzská Ligue 1 vrcholí a soutěž se dostává do své závěrečné třetiny. Souboj o titul je po dlouhé době hodně vyrovnaný. PSG není v ideální pohodě a obhajoba titulu bude náročná. Bordeaux se zase potřebuje vyhrabat z velké krize a zkusí favorita překvapit.

Zdroj: Pixabay

Bordeaux mělo před sezónou ambice a chtělo útočit na pohárové příčky. Až do poloviny sezóny se zdál tento cíl jako dosažitelný, na konci ledna však tým zasáhla obrovská výsledková krize, která trvá již měsíc.

Z posledních 7 zápasů prohráli 6x a propadli se až na 11. místo. Na 6. místo ztrácí 8 bodů a vůbec se jim nedaří. Svou nelichotivou sérii proti PSG pravděpodobně prodlouží a jejich propad tak bude zřejmě pokračovat.

Absence: Bakwa, Bašič, Otávio

Tato sezóna je zvláštní a to z několika důvodů. Hraje se bez diváků, týmy mají nabitý program, mají spoustu zraněných hráčů, největší kluby měly pouze krátkou pauzu a to se na nich dost podepisuje. PSG samozřejmě není žádnou výjimkou.

Celek z hlavního města zažívá opravdu těžkou sezónu, když ho kvůli neshodám s vedením opustil trenér Thomas Tuchel. Na jeho místo nastoupil Mauricio Pochettino. Výborný kouč s ohromným potenciálem, zatím ho však úplně nenaplňuje.

Obhájce titulu se nachází na 2. místě s 2 bodovou ztrátou na vedoucí Lille. Tým občas srazí zbytečná ztráta proti outsiderovi, zranění klíčových opor nebo to občas herně drhne.

Souboj o titul tak může být zajímavý až do konce. V příštím zápase budou Pařížané postrádat Mbappého, Icardiho, Neymara nebo třeba Verattiho, což je komplikace. I tak jsou ale 3 body proti Bordeaux povinností.

Absence: Neymar, Veratti, Mbappé, Icardi, Florenzi, Di María, Bernat

Na co si vsadit?

PSG je jasným favoritem. Aby získalo titul, nesmí si už zbytečné ztráty dovolit. Velká marodka na konci sezóny ale může být problém.

Proti marnému Bordeaux by však Pařížané měli vyhrát, a to i v okleštěné sestavě.

Tip na sázení | Výhra hostů v kurzu 1,52 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.